| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-05-10 16:15:31 Witam,
A jakiego koloru było to Espero spod WSHIP? Do listopada zeszłego roku to mogłem być ja Niestety nie jestem już studentem tej szkoły - cholera! Ja nie jestem studentem żadnej szkoły, a powiem szczerze że fajnie było. W ogóle życie studenckie jest bardzo przyjemne - niestety te 5 lat za szybko minęło Co się tyczy wychodzącej rdzy to zawsze można coś z nią zrobić. Proponuję dobrze przeszukać forum wpisując na przykład w przeglądarce hasło SpeedR Pozdrawiam, slayter |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-10 17:08:53
... ewentualnie: TomekMydłowski Pragnę zauważyć, że najbardziej pozbawionym rdzy autkiem w naszym klubie (ze znanych mi w sposób naoczny) jest własnie Esperak Tomka Ja mogę posłużyć logistyką nt. usuwania ww. rudej cholery |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-05-10 22:18:18 Witam,
Broniłem się u Waćkowskiego, specjalizacja Gospodarka Internetowa. Niestety nie kojarzę Twojego samochodu, ale nie ma się co dziwić - na uczelni bywałem tylko w sboty i niedzielę i jeszcze do tego , jak to pod koniec studjuff, miałem mało zajęć. Co się tyczy WSHiP to można pod nią zobaczyć co jakiś czas kilka bardzo ciekawych samochodów, nie wspominając o koreańskich torpedach Pozdrawiam, slayter |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-05-10 22:21:17 Ja być może od października wracam na WSHiP... Będzie nowa koreańska torpeda |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-05-10 22:24:52 A co się tyczy samego tematu postu, to wszystko zależy od "stanu zaawansowania choroby pacjenta".
Jeżeli rdza atakuje błotniki, drzwi, łączenia blach, miejsca spływania wody przy szybach itp., a nie wyskakuje jak pryszcze przy ospie na całej masce, dachu, bokach i klapie, to objawy można uznać za typowe. Z pewnością możesz z nią walczyć - nawet sam. Jeszcze raz polecam sprawdzenie starszych postów na forum. Pozdrawiam, slayter |
FGM ESPERO 1.8 CD Waraszawa | 2004-05-11 13:03:10
Jaco, a na jakich zasadach? Prof. czy stud. ???? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-05-11 13:05:57 Studiowałem trzy lata na WSHiP (wydział HZ - 1,5 roku dzienne, 1,5 roku zaoczne). Dwa lata temu przerwałem studia (bez licencjata).
Teraz mam zamiar wrócić i dociągnąć do magistra. |
FGM ESPERO 1.8 CD Waraszawa | 2004-05-12 14:29:18 To teraz rozumiem, troche się od tego czasu pozminialo na lepsze,
tzn na Wiecej nauki. P.S. Cos sie dzieje z tym forum u mni eraz sie pojawiaja kategorie raz nie, szukam i szukam postow, co sie dzieje. |
martyl DAEWOO ESPERO Szczecin | 2005-09-12 12:17:33 Witam
odsiwezam stary post. Bo mam szybkie i krótkie pytanko bo jakos niemoge znaleść polecanej przez was nazwy śrdoka ktory bardzo dobrze konserwuje nasze super blachy po zerwaniu tej wspaniałej rdzy na drzwiach. Jeżeli ktos pamieta jak sie nazywa ten super srodek to czekam na info. Bede wdzieczny POZDRAWIAM |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-09-12 13:24:22 Polecam RustChecka. |