Prosba do krakusów:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam - mam wielką prośbe do kogoś z krakowa: chciałbym kupić do mojej ładnej kołpaczki na piaste (chromowane do 2107), w skorpionie takie są: 826 21070-3101012-00 KOLPAK PIASTY 4.80 dodać wat to bedzie ok 6zł.
Jezeli ktoś byłby taki zyczliwy i kupił dla mnie komplecik i wysłał mi - oczywiście prześle wczesniej pieniądze za kołpaki i wysyłke . Wole takie rozwiazanie ponieważ nie chce by skorpion wysyłał mi pocztą kurierską (za duży koszt).

Jzeli ktoś przypadkiem wybiera sie do skorpiona to prosze o kontakt

pomózcie hihihihihiihi please

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-05-09 22:47:05 ]

Ja mog/e podjechać - ale nie wiem czy w tym tygodniu ( mam dużo wyjazdów.
W kazdym razie - jak kupię to moge Ci podrzucić do Konina - bo niedługo jade do Poznania
Paweł
P.S.
na wszelki wypadek zrób sobie zamówienie żeby Ci nie sprzedali i powedz ,że ja odbiorę (napisz ,że paweł z klubu- będą wiedziec o kogo chodzi)
Paweł

dzisiaj zalozylem podobne kolpaki ale pd poloneza, i pomalowalem farba od felg.

Cytat:
2004-05-09 22:54:31, pawel_krakow pisze:
Ja mog/e podjechać - ale nie wiem czy w tym tygodniu ( mam dużo wyjazdów.
W kazdym razie - jak kupię to moge Ci podrzucić do Konina - bo niedługo jade do Poznania
Paweł
P.S.
na wszelki wypadek zrób sobie zamówienie żeby Ci nie sprzedali i powedz ,że ja odbiorę (napisz ,że paweł z klubu- będą wiedziec o kogo chodzi)
Paweł

Pawełku dziekuje!!!!hihihihihi miałem cicha nadzieje ze to ty mi pomozesz Nie musisz sie spieszyc-moge poczekać.

p.s. zaraz wysle zgłoszenie a co z pieniedzmi-wysłać Ci?? żeby nie było tak jak z tym kolegą za granicą-hihihihi

Aaaaaa z tym Danem Drla Z Czech???
No fakt - okazało się ,że to po prostu oszust
Gnębił mnie codziennie mailami żeby mu kupic biale blinkry( czyli białe klosze do samary) . i tak prze miesiąc - czy juz kupiłęm ,że ion mi zaraz wysle pieniądze itp. No to wkońcu jak przywieźli - kupiłem - pojechaliśmy z Konradem na pocztę wysałismy i potem przysłał mi tylko jednaego maila- doastałem - dziękuje , wysyłam pieniądze i Nartym się skonczyło i maile i w ogóle kontakt.
Zax - nie musisz - w końcu mieliśmy okazję się juz poznać
Pozdr
Paweł

Cytat:
2004-05-09 23:01:11, Franc pisze:
dzisiaj zalozylem podobne kolpaki ale pd poloneza, i pomalowalem farba od felg.

ja Franc robie ze swojej łądzi totalny oryginał wiec kołpaczki tez muszą sie zgadzać, w najbliższym czasie robie renowacje felg oraz wymiane atrapy z przodu itd. na nastepnym zlocie to bedzie niespodzianka . Nie widziałem lady adasca na zywo ale mam zamiar z nim rywalizować w "7" hihihihihi
pozdrawiam

p.s. Serdeczne dzieki Paweł-napisałem juz do skorpiona z prosbą o odłozenie

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-05-09 23:39:13 ]

ja tez niw widzialem lady adasca, ale jak widzialem Twoja to super wyglada, masz nietypowa wersje, chodzi mi o dywaniki.

Cytat:
2004-05-09 23:42:41, Franc pisze:
ja tez niw widzialem lady adasca, ale jak widzialem Twoja to super wyglada, masz nietypowa wersje, chodzi mi o dywaniki.

Dzięki a ja ci zazdroszcze elektroniki w wozie,central,alarm,diodki, audio itd. ale tapicere tez masz nitypową, z latarką mozna szukać niebieskiej łady z niebieska tabicerą

nasze wozy sa the best

pozdrawiam

A czy w Skorpionie można kupic oryginalne felgi do Ladnej? Bo bardzo by mi sie przydaly!!!

ZAX-MOWILEM ZE MAM DLA CIEBIE KOLPAKI- za free- uzywane- ale sa!
Tylko ze teraz to moze juz za pozno...

Cytat:
2004-05-09 23:38:23, zax pisze:
Nie widziałem lady adasca na zywo ale mam zamiar z nim rywalizować w "7"

zawsze mozesz zobaczyc w profilu i na stronie. A na zlocie to bilety bede sprzedawal

w kazdym razie wyzwanie podjete, bez walki sie nie poddam. Marne masz szanse Zaxiu :[

a tak BTW. Ostatnio na gieldzie widzialem 07 z dywanikami ciemnoczerwonymi, tak pod kolor Zaxa.... niestety, reszta autka byla w mniej ciekawym stanie

Cytat:
2004-05-10 01:42:05, krycho pisze:
A czy w Skorpionie można kupic oryginalne felgi do Ladnej? Bo bardzo by mi sie przydaly!!!

Dwie moge ci dac.
Jasiu

Pawełku pamiętasz o mnie a w zasadzie o tych kołpaczkach na piaste do 2107

p.s. Wiem ze masz dużo spraw ale mam nadzieje ze nie jestem upierdliwy

pozdrawiam

Zax - pamiętam - ale jeszcze nie miałenm czasu tam podjechać - podobnie zreszta jak po dystanse , które gośc zrobił dla mnie juz pewnie z tydzień temu. Zwariowany świat...
Ale spokojnie - co się odwlecze to...nie uciecze
Pozdr
Paweł

ok-wiec spokojnie i bez stresu sobie czekam-dzięki

Cytat:

ja Franc robie ze swojej łądzi totalny oryginał wiec kołpaczki tez muszą sie zgadzać, w najbliższym czasie robie renowacje felg oraz wymiane atrapy z przodu itd. na nastepnym zlocie to bedzie niespodzianka . Nie widziałem lady adasca na zywo ale mam zamiar z nim rywalizować w "7" hihihihihi
pozdrawiam

Zaxiu, skoro robisz oryginał, nie zapomnij o uzupełnieniu jakoś paskow na burcie i gustownym napisie Toscana

Cytat:
2004-05-15 03:17:11, sheriffnt pisze:

Zaxiu, skoro robisz oryginał, nie zapomnij o uzupełnieniu jakoś paskow na burcie i gustownym napisie Toscana

Ale zdobycie takich pasków dzsiaj jest już niemożliwe

Ale poszukać mozna

Witam
hmmm... jeszce jak byłem młody i piękny i miałem granatową Toscanę, to te paski udało mi się nabyć legalnie w sklepie, były także pamiętam nakleji, na 2106, jak w wersjach na dojczland...
Jak nie dostaniesz to trudno... ale masz i tak skarb w postaci ślicznjej tapicerki...

Panowie z CKMK powiedzcie czy w Skorpionie mozna kupic oryginalne felgi z dekielkami (tym wystającym z logo Łady?)
bo w katalogu Skorpiona napisane jest coś takiego:
21010-3101015-00K: TARCZA/FELGA 5Jx13H2 : 50.90

Co to jest? Felga czy tarcza?

Pozdrawiam!

Sądzac po ceni i pisie to jest felga, dekielki kosztują coś ok 5 zeta za szt.