Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-10 22:14:27 czy ktos moglby mi powiedziec jak zdemontowac podsufitke?
czy to sie wogole da w jednym kawalku? czy tez nie cackac sie i ja porozcinac? [ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-05-12 23:59:11 ] |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-05-10 22:17:02 da sie. podwadzajac srobokretem ![]() ja bym to wywalil na sile i kupil nowa, przynajmniej przez jakis czas nie bedzie opadac ![]() tylko problem jest z wlozeniem cholerstwa... najlepiej wyciagnac tylnia szybe. |
Medzer Fiat 127 Bydgoszcz | 2004-05-10 22:46:06 ja nie mialem duzego problemu, a to moze dlatego ze nie mam szyb ![]() ![]() |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-10 22:53:46 hmm....
no ale ja mam szyby.... i wolalbym ich jeszcze nie ruszac bo znajac moje zdolnosci... no.. po prostu ostatnio nie mam szczescia do szyb... ![]() |
Medzer Fiat 127 Bydgoszcz | 2004-05-10 22:57:08 do szyb to ja tez sie nie zabieralem!!znajomy to lakiernik i jemu to zajelo 5 minut (wszystkie szyby) |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-05-11 07:38:41 Podsufitke demontuje sie najlogiczniej w odwtorny sposób niż montuje, czyli trzeba zmusić środek podsufitki do zgięcia się wewnątrz auta. Jak ? Można nawiercić mały otwór na środku i wkęcić tam śrobę albo coś innego i starac się pociągnąc to co siebie...ja wyjmowałem podsufitke sposobem niszczącym więc to tylko teoria... |
![]() aawol 126 p-erfect kraków | 2004-05-11 07:46:51 mądra książka mówi o usunieciu tylnej szyby w cely wyjęcia podsufitki - jeśli nie lubi się szkła to lepiej się nie łapać można próbować na siłę tylko jak już wyrwie się starą to trzeba kupić inną żeby było co założyć ![]() ![]() ![]() |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-11 19:39:46 no jakos sobie poradzilem ![]() troche sposobu, troche sily i wylazi w calosci ![]() (dla zainteresowanych: odciagamy tyl do dolu, przesowamy calosc do tylu, wyciagamy przod do dolu i po wszystkim) dzeki za sugestie ;] |
![]() armata F&F Sympatyk CC 1.1 / Skoda Felic ... Gdansk | 2004-05-11 19:54:05 czy ktoś jeździ bez tej podsufitki?
bo slyszalem ze glosno bez tego....co wy na to? |
![]() Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2004-05-11 23:59:07
Bez podsufitki,jest taki bardzo smieszny metaliczny dzwiek przy zamykaniu dzwi ![]() ![]() ![]() Ja mam podsufitke z kawałka cienkiej wykładziny,przyklejona na 2-strona tasme.Zajebiscie sie trzyma i nic nie wisi,nie opada.Wiecej miejsca nad głowa ![]() |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-12 10:33:36 tylko ze ja sobie wyciszylem matami bitumicznymi ;P
i teraz jest na prawde ekstra akustyka ;D stukasz w dach i nic. zero metalicznych dzwiekow ![]() a z ta wykladzina do dobry pomysl tez tak chce zrobic tylko nie bylem pewny czy tasma 2stronna wytrzyma... |
![]() Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2004-05-12 17:02:14
wytrzymna,wytrzyma nie ma mata ze bedzie opadac.Tylko musisz cały dach dokładnie odtłuscic,zdrapac farbe która odłazi!! Tasme klej paskami wzdłuz auta,tak co 5 cm odstepu pasek ![]() Patent sprawdzony juz na 3 autach i wszystko jest oki,nic nie odłazi. Pozdrowienia. |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-12 17:26:11 ogladalem dzis wykladziny roznego typu...
welur rulez! tylko cholernie drogi ![]() moze wiec cos polecisz taniego? gdzie szukac itd..? |
![]() Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2004-05-12 21:50:10 Moja rada ![]() Najlepsza jest wykładzina jak najbardziej cienka,bo sie da najlepiej wymodelowac i ładnie sie ułozy.Musi byc naprawde cienka.Kup najlepiej tez taka,z pianka od spodu-jedyny minus to ze jak raz przylepisz to pozniej odrywa sie bez tej pianki,i trudno spowrotem przylepic ![]() ![]() Znajdz jeszcze jedna osobe,co chce podufitke wymieniec to wyjdzie cie taniej!!Wykładzina jest chyba na 3 metry szerokosci robiona.Dlatego najlepiej wymierz dach z +30cm i taka kup długosc!!Z takiej wykładziny wyjdzie 2 pełne dachy,az do konca-znaczy az do półki+ 2x przednie słupki,ta blacha do ktorej przykreca sie lusterko. Jak kupisz to na 2 osoby to wyjdzie was koło 30zł na głowe,do tego z 10 metrów tasmy 2-stronnej za 5zł. Odwiedz wszytkie sklepy z wykładzinami w okolicy ![]() Moja była kupiona chyba w"Forte",z tego co pamietam. Oki,starczy bo sie rozpisałem-hehe.Jak masz jakies pytania to wal smiało ![]() |
Medzer Fiat 127 Bydgoszcz | 2004-05-12 22:52:27 dzisiaj zakladalem podsufitke i nie bylo zbytnich problemow, 5 minut i zalozona,a dlaczego tak dlugo???Bo balem sie o moj nowy lakier na slupkach. |
![]() MieszAs Yamaha XS400 (wczesn ... Grodzisk Maz. | 2004-05-12 22:58:21 dzieki!
o tych resztowkach to nie pomyslalem... :| dzisiaj zwiedzilem 2 sklepy ![]() no i spodobal mi sie welurek ![]() ![]() znalezc mi druga chetna osobe narazie trudno gdyz nie mam ani jednego (!!!) znajomego posiadajacego maluszka... ![]() (kiedys byl moj szwagier ale to ja jezdze teraz tym bolidem ![]() |