| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-05-11 07:04:58 odnosnie twojego opisu w profilu:
jezeli masz 903 sprzed jakiegos tam rocznika (ja mam 74) to sprzeglo docisk to wymiarowo to samo wyciagnalem sprzeglo i tarcze od 903 i wsadzilem do kaszla i tak jezdze roznica jest taka ze tarcza 903 jest 2mm na srednicy wieksza co w niczym nie prszeszkadza popros o malczanowska i sprawdz czy pasuje do tej twojej pozdrowki spiesze sie bo za niedlugo mam mature wiec nie bede tu esejow wypisywal ps. trzymajcie kciuki |
TazDaFleia F&F Wolny Słuchacz :) fiat 127 BMW | 2004-05-11 09:32:14 heh a myslalem ze tylko ja mam pecha i dodatkowe usterki przy wymianie jakis bzdetow mej 127 hehe odezwij sie jakos do mnie el P.S. u nas sesja sie zmienila wiec mozna garaz juz wynajmowac za pare dni bo zejdzie m i sie w szkole do konca czerwca a jakis czas zwsze sie znajdzie by cos podlubac |
trez F&F Sympatyk gromadka fiatów kraków | 2004-05-11 22:40:35 zgadzam sie z satizem....
sprzeglo w 127 da sie zmieic w okolo 2 godz skoro juz jestesmy przy temacie wyciagania...to pochwale sie ze silnik 903 z mojej seven wyciagnalem sam w pojedynke bez niczyjej pomocy panowie! odwiedzajcie czasem fiat127.glt.pl |