Cosik z 2.05.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=59937&sid=fbc7abe873f76d529a4b34a272dbb453

Se dałnlołda zapodałem

A w ogóle, to może zmienimy nazwę na Kampfgruppe Niederschliesen?

Też ciągnę....ale 90MB? Przecież Pitera przejazd trwał krócej....

A co do zmiany nazwy to proponuję Post Office Boys albo Mailmen Group Down Silesia.

Cytat:
Down Silesia.

...chyba Lower Silesia - ale może się nie znam

filmik extra...
ale koncowka the best "o qrwa stary mnie zaj**bie!" wymieklem

eee taki sobie ten filmik chlopaki wycieli fragment w ktorym piter wygral z senatorem a wrzucili ten, kiedy to senator wygral.. niewiele, ale wygral

No właśnie... Muszę ścignąć Tippa o ten właściwy filmik, to się wrzuci na t.pl

a to 90MB ?? A ja myslalem ze 9 MB i sie kurde zastanwialem czemu mi sciągało ponad 20 minut. Ale lol

Czy macie tez takie cos, ze jak wchodzicie na http://forum.tuning.pl to wyswietalaja sie prawie wszystkie forumy, tylko nie klubów tuningowych? Kiedys chyba tak nie bylo. Mi sie teraz tak podoba

wejdz swobie w profil i w profilu jest zakladka pokaz forum czy jakos tak otworzy ci sie okno i bedziesz mogl zanzaczyc sobie jakie forumy maja sie wyswietlac a jakie nie PPP

no ja filmiok sciagnalem ale jeszcze nie ogaldalem

wlasnie koncze prace nad ripem 2fast2real musze go zorobic zeby sie na 1 cd zmiescil PP

jakis taki strasznie powycinany ten filmik

Filmik taki sobie, a poza tym słaby koder, bo 5 minut 88 MB zajmuje

coz spox zawsz filmik dodam do swojej kolekcji

TIPOOOOOOOOOOOOO zag;ladnij tu na forum .. przydal by sie nieskompresowany material ktory robiles ... moze macie tel do niego .. bujnal bym ise do sycowa po cd

Ścignę Go dzisiaj. Szkoda, że nie ma dostępu do neta

Spoko Tippo 16.05.2004 na zlot oleśnicy przywieżie filmik

killer masz z nim kontakt ? moglbys z nim zagadac zeby nagral mi nie skompresowany w pelnej rozdzialce MPG2 ? chcialem na DVD wypalic bo konstruluje plyte z najfafniejszymi kawalkami ze zlotow sqadu

mnie niestety nie bedzie bo komunie mam L*( jakbys mogl albo ktos cd.. ew prosze na priv tel to podjade do goscia

Kurde, właśnie na Ciebie Hubek liczyłem, ale trudno, zerwę się w połowie i przylecę do Oleśnicy