Do czego może przydać się cyfrówka przy zakupie auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W linku poniżej kilka przykładów na co zwrócić uwagę przy zakupie, jak zrobić zdjęcie i później je na spokojnie obejrzeć - mozna się dowiedzieć wtedy o kilku niespodziankach - niestety albo na szczęście (jeśli sie jeszcze nie kupiło)
Stronka z fotkami - jest i toyota

Dobre, dzięki za link. Nie zamierzam kupić używki, ale nigdy nie wiadomo, może komuś będzie można link podać

Dzięki dobry link tzreba go rozpowszechnić ja już uruchamiam Outlooka

Chodziło mi przede wszystkim o to że inaczej się ogląda na szybko a inaczej na spokojnie w domu i z dużym powiększeniem. Całkiem inne rzeczy się wtedy zauważa - oczywiście jak sie chce

Cytat:
2004-05-14 10:07:42, Meteor pisze:
Chodziło mi przede wszystkim o to że inaczej się ogląda na szybko a inaczej na spokojnie w domu i z dużym powiększeniem. Całkiem inne rzeczy się wtedy zauważa - oczywiście jak sie chce

Meteor
to zależy jak bardzo chcesz kupić to auto. Wtedy albo zauważasz, albo udajesz że ich nie ma

Cytat:
2004-05-14 11:04:44, jackal pisze:
...to zależy jak bardzo chcesz kupić to auto. Wtedy albo zauważasz, albo udajesz że ich nie ma

na pewno racja, jak się podoba to pewnie nie zauważasz albo też się oszukujesz że "to się zrobi..."

Chodzi dalej o możliwość a decyzję podejmie i tak kupujący, bo jeśli będzie widział i się zdecyduje to co innego niż nie widział