Nowa OMEGA w 2006r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie surfowałem po necie i zobaczcie na co wpadłem.

Tak miała by wyglądać z zewnątrz nowa Omesia.

Moim zdaniem pikna.
Co o niej sądzicie.

New Omega for 2006

a tak we wnątrz,
też przyzwoicie.

New Omega for 2006

pozdro.

hmmm ... lekko "ucywilizowana" Insignia

ładne

jak dla mnie to troszke za duzy kosmos. ale to dopiero prototyp wiec wiele sie moze zmienic.

pozdro

Cadillac i nowy Crysler300

porownanie do Insignia bardzo trafne.

osobiscie wole klasyczne ksztalty i wnetrze.
to za bardzo futurystyczne.
nie nadaję się do takiego auta.
ale jak kto woli...
pożyjemy zobaczymy. i może mi sie co odmieni.

pozdrawiam.

Jak ma 5.7 V8 to moze wygladac jakkolwiek...

.....wlasnie, to jest najpiekniejsza strona tej propozycji:

"It is speculated that the V8 could be called the MV8, which could be based off the 5.0-litre aluminium unit from the Chevrolet Corvette and expected to produce around 350hp. "

Mniam

plusy to silnik i ladne nadkola, reszta dupa.
No ale idziemy naprzód.

W 2006r w Polsce będzie hitem, każdego będzie stać na nową omesię ponieważ polska gospodarka rozwija się w rekordowym tempie....

brzydkie paskudztwo, taka wydymana astra. ale silnik mniomka. właśnie to mi się podoba w nowej corvecie C6 czy C8, 400 kuni, V8, jeden wałek rozrządu i po 2 zawory na cylinder. stare ale jare, potem silniki jeżdżą tysiace km i mają wszystko w dupie

Tak Urg my to jestem konserwatywni ...
Namierzyłem nr 55 za 13 tys euro .....i dupa, pewnie niedlugo pojdzie do ludu .

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-05-13 13:58:09 ]

fajna furka elegancki gril - co wy od niej chcecie

p.s. przeciez omega nie miala byc juz produkowana?

Najwazniejsze jest to, ze zostanie z prawidlowym napedem, wiec nie bedzie zadnego gnoju w postaci rozciagnietej vectry.

Wyglad jest kontrowersyjny i IMO zbyt udziwniony, jak na te klase auta. Moze jednak wersja 'produkcjyjna' bedzie bardziej konserwatywna. Watpie, aby ta konsola srodkowa trafila do produckji, ale ogolna koncepcja wnetrza jest ciekawa. Ciemnobrazowa skora i ten fornir a la lata 70-te sa SUPER!

Powrot Jedi.

no ale środek to jest inignia because ta omega to jest narysowana a nie sklecona

pożyjemy - zobaczymy

myślę, że się jeszcze 5 tyś razy zmieni

Dobrze że liście w GM zmądrzeli, zobaczyli jaka klapą jest Signum, i zrozumieli że Omegi brak to błąd.
No i LOB będzie mógł się rozwijać he he he .
Tak czy inaczej, po klapie Signum firma musi wreszcie mieć jakies auto klasy wyższej.

Mi osobiście bardzo się podoba.
Taki desing przy jedynie słusznych gabarytach robi wrażenie.

Jednak to jest tylko concept car i w tej formie pewnie tak zostanie.

Mnie rowniez nowa Bestia sie bardzo podoba dobrze ze nie zrobili cos podobnego do Signum bo to by dopiero byla porazka

pozdr

Mnie sie podoba,panowie,trzeba isc z postepem.Wyobrazcie sobie nas za 8 lat w klubie,niektorzy to jezdziliby 24 letnimi omegami Sadze ze byloby to spotkanie laweciarzy,bo watpie czy moja uchowa sie w stanie do jazdy za 8 lat.hihi. Trza kupowac nowe. Bo bedziemy chwalic sie tylko fotkami naszych wspanialych fur.Omega ladne cacko,lecz na pewno nie gluugo zywotne w naszych warunkach. Jak by co to ja juz wrzucam codziennie po 5 zlotych do puszki na new oma'by 2006. Za 6 lat bede taka mykal.hihi Pozdrawiam.

Zewnętrznie mi się podoba, wewnątrz tak sobie, ale dużo miejsca. Ceny od 24 000 funtów do 38 000 za V8. Artykuł ciut większy
A już myślałem że Opel oddał całkiem pole w klasie wyższej

no niby ładne ale ? jak to napisał dArti jest to Insigna a nie Omega i tylko concept car. fotki tego czegoś Dra już zamieszczał na forum daaaaaaaawno temu. nazwę tego modelu widać na fotkach wnętrza tak więc Oma to nie jest!

Obrzydliwe paskudztwo! to już nie jest ten sam styl. Ta Oma utraciła to coś! A ta ściana biegnąca przez środek? Oddziela prawą stronę od lewej. Czyli z tyłu będą juz miejsca na 2 osoby. Wygląda jak kupa z zewnątrz i wewnątrz. Ps. Na jesień kupuję Omę C