Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-05-13 14:00:49 Poszukaj w takich sklepach jak NORAUTO przy Auchan czy FUEVERT przy Geant - oni często mają takie "bajery" do samochodów. |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-05-13 14:24:30 sakwy to ciekawa propozycja ... ![]() |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-14 16:59:19
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sahel Espero 1.8 Warszawa | 2004-05-15 19:34:01 Ja zastanawiałem się nad siatką, która jest przymocowana do podłogi i pod którą można włożyć np. zakupy. Takie siatki są w niektórych autach montowane fabrycznie, ale nie wiem gdzie można taką kupić i jak później ją przymocować.
Może ktoś coś wie na ten temat? BTW ja miałem koło w pokrowcu na rzepy i trzymało się świetnie (ale teraz koło leży na balkonie). Mam też "sakwy", ale one się na rzepach nie chcą trzymać, więc wsadziłem je pod zakończenie maty i oparłem o ściankę bagażnika, ale nie jest to zbyt wygodne, więc szukam jakiejś alternatywy. |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2004-05-16 22:34:54 Panowie
Ja też zastanawiałem się ja rozwiązać problem z rzeczami wożonymi w bagażniku. Zrobiłem to w ten sposób, że kupiłem w sklepie ze śrubami 5 śrubek z oczkami zamiast łba. Wykorzystałem fabryczne otwory (bodajże o średnicy 6mm) rozmieszczone w naszych bagażnikach na wysokości ok 10 cm (dwa w tylnej jego części musiałem sam wywiercić) i powkręcałem tam w/w śruby. W motoryzacyjnym kupiłem gumy bagażnikowe i już nic tam nie przemieszcza się swobodnie. |
![]() macbigos espero 1.5 glx gazzz wroclaw | 2004-06-23 12:47:19 zapraszam na zlot - bedzie mozna obejrzec te sakwy o ktorych pisal wrolo na zywo ![]() trzymaja sie swietnie - maja rzepy od spodu i na bokach i pasuja we wneki zaraz za swiatlami sa dwa rodzje jedne idealne na 5l butle z plynem do spryskiwaczy albo olejem drugie dluzsze i nizsze na jakies inne gadzety sa z takiego filcu jak dywanik wiec wygladaja jak oryginaly |
![]() slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-06-23 14:59:20 Witam,
Ponieważ mam gaz i butla spoczywa w miejscu koła zapasowego, zapas leży w bagażniu. Pojemność butli to 60L więc mam trochę wybrzuszony bagażnik. Obok koła mam skrzynkę z rupieciami wszelakiej maści (syndrom malucha ![]() Co się tyczy siatek bagażnikowych to widziałem takowe w gazetce Lidl'a, ale szczerze mówiąc nie pamiętam ceny ani rozmiaru. Taśmę kupiłem w Kerfurze za jakieś 16 czy 17 zł. Pozdrawiam, slayter |
![]() sahel Espero 1.8 Warszawa | 2004-06-23 15:57:48 a czy ktoś z was używa gumowego dywanika do bagażnika? Chcę taki kupić, ale nigdzie nie można go dostać. Na Kotsisa je mieli ale chwilowo brak (cena 75 pln).
Ma je też koleś na allegro, ale za 95 pln. Chciałbym jednak znaleźć te tańsze... |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-06-23 22:42:20 Ja mam taki bardziej plastikowy niz gumowy wklad od poloneza. Nie pasuje wprawdzie idealnie, ale dosc dobrze pokrywa cala powierzchnie bagaznika. Koszt nie wiem jaki, bo byl kupiony juz z samochodem. |