Dobry serwis na Śląsku ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto zna dobrych fachowców na Śląsku, regulacja IGS ? Byłem w dwuch warsztatach i nie potrafią wyrególować mi instalacji.

Sorki, jestem laikiem bo nie wiem co to igs....moge zgadywac że moze injection gas system lub cos takiego ale do żeczy....
spróbuj zadzwonić pod num: 032 2010605, 0601710061
adres Kat. ul Sciegiennego 7
Jechałem tam montować instalke w japonczyku az 50 km dlatego bo gościu poprawił żle załozoną instalację w 2-letniej omedze kumpla kiedy gazownik inicjator rozkładał ręce.

Croma jest chyba ze slaska znaczy sie tak mi sie wydaje a on sie zna na rzeczy i ma warsztat

link do strony http://www.eko-car.com/>

pozdr

Dzięki ludzie, mam jeszcze nadzieję na dobrego fachowca.

LUDZIE!!!!!!!!! OMIJAJACIE KATOWICE - ul ŚCIEGIENNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO OSZUSCI I LUDZIE KTÓRZY NA STARE AUTKA PATRZA JAK NA - CYTUJE " HEBLE" I ROBIA NA ODWAL SIE INSTALKI!!!!!!! OMIAJJCIE - SAM TAM MIALEM ZALOZONA W POPRZEDNIM AUCIE I MÓWIE Z DOSWIADCZENIA - OMIJAJCIE - NA ODPIEPRZ ROBIA PRZEGLADY I SERWIS - NO CHYBA ZE PODJEDZIESZ PORSZE....... POZDRAWIAM

No ja mam IGS w Lagunie, i ogromy problem (temat tu na forum) te Ciule z Katowic sa do niczego, montowali instalacje partacze zaje.... i nie dziala wogole, kolo w mikolowie bdb to robi, moge dac nr, u Cromy tez jest spoko chyba, wybieram sie na regulacje ale 300 zl :| Musze szybko uzbierac, ma hamownie itp. wiec niepowinno byc problemu