Czasem trzeba się pochwalić! fotki, plany, sugestie... [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak to u mnie bywa co jakiś czas aktualizuje fotki mojego kaszla więc znów przyszedł czas na aktualizację fotki są TU.
Ale głownie to nie o to mi chodziło - mam jeszcze do opisania mój hardcore plan . Otóż w tym roku będę jeszcze raz zmieniał wygląd mojego kaszla. W planie jest lakierek od jakiegoś motoru (jakiś wściekły kolor) lub kameleon ew. brylant - kwestia kasy... zobaczymy. Na pewno pojawią się też jakieś aluski z polerowanym rantem, poszerzenia nadkoli, może szyberdach... i w związku z tym iż mam takowe plany doradźcie co wy byście pozmieniali bo może akurat ktoś wpadnie na jakiś ciekawy pomysł i go wdrożę w życie. Aha wiem jedno! będziecie się znów czepiać bad look'a - otóż będzię on wygładzony lub zlikwidowany .

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-05-16 09:20:05 ]

Szymon super że moge się wpisać jako pierwszy. Więc tak ... zrób 800tkę z tego silniczka albo przeszczep, kolor kamelon albo brylant żadnych motocyklowych, motocyklowy wlew paliwa, szyberdach i badlook NIE. Aluski 13calowe z rantem 6 calówki tył 5,5 cala przód, nadkola od QBaletka, ykład wydechowy może podkowa... do środka dwa SPARCO czarniutkie i szeleczki, zegary z Ładzianki w oprawie jAK ABARTH. Może coś jeszcze wymyślę.
P.S. NIŻEJ GO. Brzuchem po ziemi.

Moch a znajdź producenta podkowy !!!
Michael nie ma a el tec szczelił chorą kasę .
W toruniu jest ktoś kto ma - dzentelmen to jego ksywa jest na stronie Kola ale ten nie miał jakos zcasu wziasc namiarów na faceta ....
Ale jakby ktoś miał namiar to daj znac ..

czesc.jesli chodzi o kolorek to daj kameleon.lusterka od Opla Manty i czywiscie na glebe i tak jak kolega pisal kubly.pozdrawiam

Simon powiedz mi jedno jak rozwiązałeś problem chłodzenia i dolotu do silnika po usunięciu wlotów po bokach.
A tak w ogóle to może ktoś kiedyś kombinował z zaspawaniem wlotów na pokrywie silnika ?? Da sie coś zrobić żeby sie nie przegrzewał ??

Bardzo ładnie wygląda Biała Perła + Fele z polerowanym rantem i czarnym środkiem.
Bad Looka zostaw, ale go trochę zmniejsz albo zrób coś takiego
mam nadzieje że autor sie nie obrazi za to
POZDRO

Nie to żebym był złośliwy ale znacje cene lakieru potocznie nazywanego "kameleon"?, zapewne kilka razy przekroczy cene auta......
Masz ładny lakier, mim zdaniem nie ma co kombinować, zainwestuj w fele, zawias, zmniejsz ten pas na przedniej szybie, wstaw mocniejszy silnik tak aby nie tylko straszył wyglądem ale rzeczywiście miał "charakter"

Da sie sporo zrobić tanim kosztem.
Do bazy dodajesz opiłki aluminium i meidzi - sporo i brokat.
Każdy dobry lakiernik tozrobi i maluje !!!!
kameleon dla ubgich za 1/10 ceny.
Ci co widzieli moje auto wiedza ze mam same opiłki miedzi a auto mieni sie od pomaranczowego do wisniowego!!

No tak tylko że prawdziwy kameleon przechodzi np z czerwonego w zielony a tymi opiłkami raczej tak nie zrobisz.Po za tym te opiłki musiałybybyć być mikroskopijnych rozmiarów...no własnie jak to dokładnie przygotowaliście?

nie nie zmieniaj z zewnatrz za ta kase którą chcesz znowu zainwestowac w bude zrób jakis kozak motor
dla mnie ten maluszek jest wypas widziałem go w trakcie przygotowań , on jest naprawde git

boże Sajmon, zacznij od zrobienia czegoś z Twoją stroną: daj miniaturki zdjeć i linki do duzych a nie ogrome zdjęcia zmniejszone by html ładuje sie to chyba 2 minuty (nie jade na modemie 56k) a pozniej nie idzie tego przeglądać, wszystkie przeglądarki mie sie wywalają.. sorry ale od dawna mnie to irytuje..

a co do malucha, to ja nie lubie wszelkich kameleonów i kolorów a'la Kawasaki itp..zbyt dziecinne..za to Twoj bad look mi wogole nie przeszkadza

No więc tak: co do stronki to cały czas jest modernizowana, miniaturki się już robią tylko trochę jeszcze zejdzie bo zdjęć jest sporo... Miło mi że troszkę sugestii się nazbierało ale tak czy tak swapa na pewno nie będzię (ci co mnie pamiętają z forum tuning.pl wiedzą czemu) a co do lakieru to raczej będzie kameleon bo mam dostęp do 6cio kolorowego za niedużą kasę . Lusterka to pewnie jak fundusz podejdzie to będą Vitaloni (jeśli Mochu ich jeszcze nie sprzeda ). Na pewno nie będzie żadnych spojlerów a zderzaczki będą na 100% czarne i przedni z dokładką. Filterek na szybie będzie z folii, fele prawdopodobnie będą to RSL lub ELBA. Zawias też będzię jeszcze bardziej obniżony - plan jest taki ile się da to tyle na glebę . To tyle z mojej strony, może ktoś jeszcze napiszę swoją opinię...
A teraz wykarze się odrobiną niewiedzy (w końcu człowiek uczy się całe życie...) a mianowicie co to jest ten wydech podkowa bo nie mam zielonego pojęcia...
mille dziękuję za krytykę strony bo to już twój kolejny raz i bardzo dobrze bo przynajmniej wiem co pozmieniać żebyście ludziska chętniej wpadali na moją stronkę! będę się starał!!!

pozdrawiam

Może sie powtarzam ale jak chłodzisz silnik bez wlotów po bokach??

Jakbyś zauważył to wloty są przeniesione na tylne błotniki... czasem wystarczy przeczytać opis dostępny w profilu...

Szymon, wiesz że ja obtuję za KAMELEONEM. Natomiast wydech podkowa to dwururka rozstrzelona po dwuch stronach w kształcie podkowy, grubej, chromowanej i o okrągłym przekroju. RSL ma 7 cali szerokości a ELBA 5,5 cala. Przy RSLach poszerzenia od qbaletka nieunikonione I wtedy to byłoby coś. Może lustereczka Vitaloni ode mnie w prezencie jeśli kameleonik uda Ci się załatwić TANIO dla Twego dobrego kolegi klubowego! Do tego jeszcze powrót klatki tylko wychromowanej (chyba że bardzo się zraziłeś), może kubły SPARCO albo ciekawe obszycie tych i JAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kubły raczej zostaną te same ale całkiem możliwe że pójdzie na nie skóra. A co do kameleona to spokojnie możemy o tym na privie pogadać . I jeszcze jedno, masz może fotki tego podkowiastego wydechu

pozdro

Kubły raczej zostaną te same ale całkiem możliwe że pójdzie na nie skóra. A co do kameleona to spokojnie możemy o tym na privie pogadać . I jeszcze jedno, masz może fotki tego podkowiastego wydechu

pozdro

Fajnie wyglada!!!!Te stalki od bmw moze na bialo?...jeszcze ciemne szyby!!!!

Fele będą wypiaskowane i pociągnięte metalikiem, będą wyglądać jak aluski .

MAm fotkę tego podkowiastego wydechu. Wyślę Ci na maila. A co do kubełków to widziałbym to tak ażeby skóra była dość jasna < może taka jak w Volvo - dojrzała kukurydza ... MNIAM MNIAM wypas!> a nić do niej czerwona lub takiego koloru jak miałbyś dodatki w środku?? I taka widoczna ta nić a skóra "mięsista", a obszycie słupków wszystkich trzech i tylnych płatów metalowych tam nad nadkolami? MYślałeś o tym? Ja mam już taką tapicerkę, lada dzień zrobię zdjęcia.

No pomysł na tapicerkę jest git , chyba tak zrobie. A co do wydechu to proszę o fotkę, tylko nie wiem czy masz mojego maila... simon_126@interia.pl

pozdro