Wygrałem!!! :)))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam was serdecznie

Rozpiera mnie energia i musze się pochwalić
Wróciłem przed chwilą z "Tuning Show Kraków" na którym odbył
konkurs na naleprzą jakość dzwięku i najciekawszą zabudowe i......
WYGRAŁEM hi hi .
Boże jeszcze jestem podekscytowany bo dopiero co wróciłen do domu.
Oprócz Nagród przywiozłem bardzo wiele satysfakcji ponieważ były również auta przygotowane przez profesjonalne zakłady dla prywatnych osób a ja to wszystko zrobiłem sam.
Oceniał przedstawiciel z Krakowskiej "Kliniki Dzwięku"

-jakość instalacji-czy jest solidnie wszystko przymocowane,efekt,wizualny,poprawność podłączenia i czy wszystko jest odpowiednio zabezpieczone.

następnie na specjalnej płytce CD oceniał poszczególne pasma dzwięku oraz jakość wokalu,szerokość sceny dzwiękowej itp.
Przyznawał za wszystko punkty które na końcu zsumował......
i przywiozłem do domu pucharek z dyplomem hi hi ))))))
uuuuf musze odsapnąć i sie uspokoić he he

Pozdrawiam

ps wsadziłbym jakieś fotki ale nie umiem

Gratulacje !!
co do fotek to jak nie masz serva to wrzuć je na webshots.com lub Pbase.com na tym pierwszym leżą one bez ograniczeń i jest tam fajny programik do wrzucania tych zdjęć hurtem, tylko wwala ci na kompa programik z tapetami to musisz go wypruć

Gratulacje

gratulacje - niedziwię się że wygrałeś - co prawda nie syszałem jak gra ale sam wygląd robi wrażenie

pzdr
życzę więcej sukcesów

Brawo!!!!!!!!!!
Choć nie jestem miłośnikiem tuningu to wygląd zapiera dech w piersi

Ja też gratuluję.
Mimo, że mam swoje zdanie (napisane na priva do Artoone) na temat niektórych jego przeróbek chylę czoła przed tuningiem jego Avensis.

Widziałem ten Avensis na żywo. Robi wrażenie.

nonono, gratulacje!

mam nadzieję że przy okazji promowałeś klub?

Gratuluje

Jak nie Ty to któż by inny

jeszcze raz GRATULUJE!

Gratulacje!

p.s. juz wiem kto mi pomoze zrobic audio w moim ave :-p

Gratulacje

Gratulacje
Mi się udało goscinnie pojechać na nissanmani w Poznaniu i przy okazji wykręciłem 2 lokatę

Gratulacje

Gratulacje
tu są jakieś zdjęcia:

http://realitynet.mod4.us/ogr/tuning_show_2004/tuning_show_krakow_by_ogr_16_V_2004.zip

Dzieki Dzieki Dzieki

Strasznie to przeżywam ponieważ pierwszy raz pojechałem na takie targi wystawić auto a tu dostałem od razu nagrode i to za pierwsze miejsce.Duma moja jest o tyle większa że dostałem ją tylko i wyłącznie za moją własną prace.

Byłem zaskoczony jak wyczytano mnie przez mikrofon, było kilka samochodów przygotowanych przez firmy więc obstawałem ze nie mam na co liczyć .
Iskierka nadziei pojawiła się na "chwilę" jak człowiek który oceniał stwierdził że "dobrze dobrałem i rozmieściłem głośniki i jak na razie jestem najleprzy" byłem mniej więcej 8-my w kolejce a wydaje mi się że aut do konkursu audio było około 25.
Gdzies w głębi duszy miałem nadzieje ze mnie chociaż wyczytają,a wyczytywali od szóstego miejsca ale na pewno nie spodziewałem się pucharku uuuuf
ide sie wyspać bo nie pamiętam kiedy ostatnio miałem tyle emocji

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Artoone dnia 2004-05-17 00:27:11 ]

ze zdjęc wynika ze jakaś Corolla i Celina były Twoimi konkurentami, niestety na fotkach jest tylko jedno zdjęcie Twojego Ave i to z przodu

impreza musiała być extra... szczególnie dla kogoś kto zdobywa I miejsce
Rzeczywiście szkoda że jest tak mało fotek auta które wygrało...
Można było pomysleć że taki spokojny i niepozorny a jednak WIELKI
Gratuluję.

Artoone, wielkie gratulacje dla Ciebie!!!! Własnie dla tego że że jest to owoc Twojej pracy!!!!. ciesze się razem z Tobą.(szczególnie dla tego że juz kawałek czasu temu zwróciłem uwage na to autko...)
Bardzo chciałbym to ave zobaczyć na żywo ale niestety...
Pozdróweczka

Gratulacje !!!
Teraz Orion może się chwalić, że z Twojego bagażnika wymiótł go medalowy sprzęt
A tak na marginesie, ten paskudnie fioletowy ford skorpio stoi u mnie pod domem
Pozdro.

Brawo !!!
Zasłużyłeś i zapracowałeś na nagrodę.
Na pewno to pierwsza, ale nie ostatnia...

Gratulacje !!!
Faktycznie, największą satysfakcję daje samodzielne wykonanie systemu, żaden problem zostawić autko w firmie, a potem odbierać nagrody.
Tym większe brawa - mam nadzieję, że wszyscy widzieli podkładki TKP