Mam książkę serwisową do Starlet 1E 2E gaźnikowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie przed chwilą mi przysłali z amazona książkę wydaną przez Peter Russek Manuals, pt. "Pocket Mechanic Toyota Starlet" . wszystko jest dokładnie opisane, są schematy elektryczne, rysunki, oczywiście po angielsku. Obejmuje tylko starsze modele z przednim napędem, wydana w 1989 r. Jakby ktoś potrzebował to mogę zeskanować i powiesić jakiś fragment.
Na razie czytam...

To szybko Ci przysłali isn't it ? Jak braciszkowi się coś spsuje to poprosimy o skany

Cytat:
2004-05-17 16:19:45, ko-hoshi pisze:
To szybko Ci przysłali isn't it ? Jak braciszkowi się coś spsuje to poprosimy o skany

HEHE szybko... ponad 5 tygodni. Szukałem intensywnie ale chyba nic innego nie ma o starletce, tylko ta mała książeczka.

Mi się przydadzą na początek schematy elektryczne bo kilka drobiazgów nie działa np. lampka ośw. wnętrze , wycieraczka tylna.
Zadziwiające jest to, że tylna wycieraczka ma regulator czasowy a przednia NIE MA. .

Cytat:
Mi się przydadzą na początek schematy elektryczne bo kilka drobiazgów nie działa np. lampka ośw. wnętrze , wycieraczka tylna.
Zadziwiające jest to, że tylna wycieraczka ma regulator czasowy a przednia NIE MA. .

To bardzo dziwne bo u mojego braciszka w 92' przód i tył jest ok, tak jak u mnie w 97', kiedyś już to roztrząsaliśmy na forum - link, i niektórzy mieli problemy podobne do Twoich, nie wiem czym to jest powodowane, awarią ? a może w 1.0 tak jest a w 1.3 inaczej, nie wiem

Cytat:
, nie wiem czym to jest powodowane, awarią ? a może w 1.0 tak jest a w 1.3 inaczej, nie wiem

nie ma mowy o awarii, poprostu na dzwigience do wlaczania wycieraczek nie ma takiej opcji dla przednich, jest za to wyraznie praca czasowa dla tylnej. Nb. wszystko jest w tej jednej dzwigience obsluga przednich i tylnej. czyli tak fabryka dala