Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kuba_Ch TOYOTA DRIVER Lexus LS 400 :-) Żyrardów | 2004-05-18 08:49:48 Witam,
chciałbym kupić coś takiego jak w temacie. Rocznik ok 95-98. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym samochodem? Z tego co wiem, większość części jest taka sama jak w Camry - czy się nie mylę? No i na co radzcie zwracać uwagę przy zakupie? Pzdr. Kuba |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-05-18 10:51:07 Avalon piękne auto, szkoda że amerykańskie (części, serwis).
Jeżdzi tego trochę w ... Białymstoku ![]() |
![]() Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-05-18 10:58:57 Nasz prezes jezdzi tym prywatnie ale nie rozmawialem z nim o aucie. Wlasciwie to o niewielu sprawach z nim rozmawialem ![]() Wg mnie camry (ten rocznik 96 chyba) ladniejsza. |
![]() KJ TOYOTA DRIVER AVENSIS WAGON D4D Warszawa - Radom | 2004-05-18 15:43:05 Spędziłem kiedyś pare godzin za kułkiem takiego auta, było sprowadzone z Kanady chyba z silnikiem 3.0 V6, pokonałem nimjakieś 1500 po włoskich autostradach wrażenia pozytywne, ( jeśli miałbym wybrać to chyba CAMRY z tym samochodem mechanicy i serwisanci są chyba bardziej obyci )co do jakości to nie wiem, niestety w pierwszym roku od sprowadzenia samochód poszedł z dymem ( podpalenie ). ![]() |