| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-05-18 09:44:16 Podobno w EU mają niedługo wejść przepisy zakazujące montażu tych rur z przodu aut (głównie terenowych, ale i nie tylko). Podobno chroni toto lampy auta podczas jazdy w lesie, ale działa jak taran na inne auta w przypadku kolizji oraz jest śmiertelnym zagrożeniem dla pieszych...
Zapewne będę musiał zdemontować w Łaciatej to ustrojstwo z przodu... Nawet dobrze, bo i tak Niwka bardziej mi się osobiście podoba bez tego orurowania, a w sprawie zagrożenia dla innych podczas zderzenia zgadzam sie z ustawodawcą. Kupiłem Niwkę z tymi rurami i jakoś tak żal mi było dotąd toto zdejmować, a tak... mus, to mus. Moze powstaną (wzorem haków holowniczych) takie odmiany tych rur, które będzie się szybko montować przed wjazdem w teren, a na asfalcie zdejmować z auta. |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-05-18 10:16:52 Noo, to własnie znalazłeś lukę w rynku usługowym (branża motoryzacja). Projekt, patent i licz kasiorkę |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-05-18 11:38:26
A może ustawodawca pozwoli na gumowe rury? Byle wyglądały jak z nierdzewki, przecież większość tych orurowanych terenówek nawet w kałuże nie wjeżdża... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-05-18 16:07:11 ... można by też... wystrugać to sobie z drewna |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-05-18 16:11:54 uuuuuaaaaaaaaa to huey bedzie musiał zdjać te kraty z lamp na przodzie |