MotoNews.pl

Espero / radiowóz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Ależ się zdziwiłem jak w TVP3 (telewizja regionalna) widziałem espero w barwach policji państwowej!

Reportaż chyba ze Śląska z rejestracją coś na HPB, więc nie takie stare. Ciekawym z jakim motorem?

Pozdr.,
Wrolo

chyba wszytskie policyjne esperynki mają 2.0 raz się z taką brałem na wołowskiej w wafce ( przy szpitalu MSWiA ) , ja z rodziną , a w policyjnym esperaku 3 funkcjonariuszy

Co masz na myśli pisząc ja się z taką brałem(...) No i co z tego wynikło?

Cytat:
Ależ się zdziwiłem jak w TVP3 (telewizja regionalna) widziałem espero w barwach policji państwowej

Wrolo a to my mamy jeszcze jakąś policję?

Jak to co?? Ze względu na moją uprzejmość .... wygrali

KeyJey przysłał mi niedawno super fotkę....jego Esperaczek a obok Esperaczek-radiowóz!....Jeśli KeyJey jeszcze żyje /bo widzę w innym poście, że ciężko zachorzał albo się przed „zegarowcami” ukrywa / ....to może wklei na foruma ??.../chyba, że jaki socjalistyczny zakaz jeszcze panuje?? /

przylaczam sie do tej prosby - chcialbym powspominac i zobaczyc despero w policyjnym malowaniu
pozdrawiam

Prosisz i masz

S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyj to slub i ktory rok ??

Ale fajnie wyglądają takie pasy na Esperaku! Może ja sobie takie pierdykne

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2004-05-19 13:08:50 ]

plump! Miało być pasy i wyszły psy na Esperaku, też zrozumiałe.

Komentarz do zdjęć

Jechałem na duuugi weekend do czech.... gdzieś opomiędzy Oleśnicą a Kępnem kierowcy ostrzegali przed patrolem z "suszarką"... zwolniłem i czekam na to aż ich minę... ale nagle oczom moim ukazał sie Esperak w barwach "wojennych"... nie wiedziałem co zrobić...
Nagle mnie olśniło.. aparat w bagażniku, dwóch młodych policjantów... zawróciłem i podjechałem ... pokazałem swój "zadek oklejkowany" i zabrałem sie do zdjęć...

Komentarz policjanta:
No no... ale wie Pan... właśnie padła nam pompa wody... hehe... Espero na 100% 2.0

Cytat:
2004-05-19 11:33:40, AdamZuk pisze:
plump! Miało być pasy i wyszły psy na Esperaku, też zrozumiałe.

a no te nieszczęsne literówki ale proszę bardzo już poprawione

chyba we wrocku tez maja bo kilka razy widzialem przed urzedem wojewodzkim wersja cd
poza tym maja trzy sluzbowe w urzedzie wojewodzkim

ciekawe jak w wersji wojskowej.

No to cię zasmucę w jednostce w której służyłem było pare sztuk Esperaków 2.0 i nie różniły się one niczym od cywilnych , nie były w kolorze khaki, ani w moro za to kierowcy potrafili wyciągnąć z nich bardzo dużo i co ważne maiły klimatyzację i filtry przeciwpyłkowe - nexie zresztą też

Nawet ladnie sie Espero prezentuje jako radiowoz

Cytat:
2004-05-20 14:21:59, Krzysiek-Diackon pisze:
"...w jednostce w której służyłem było pare sztuk Esperaków 2.0 i nie różniły się one niczym od cywilnych ...."... i co ważne maiły klimatyzację i filtry przeciwpyłkowe - nexie zresztą też "...

...że co proszę ??? FILTRY PRZECIWPYŁKOWE ?? ...gdzie ???

Cytat:
2004-05-20 21:47:16, bogdan1 pisze:
Cytat:
2004-05-20 14:21:59, Krzysiek-Diackon pisze:
"...w jednostce w której służyłem było pare sztuk Esperaków 2.0 i nie różniły się one niczym od cywilnych ...."... i co ważne maiły klimatyzację i filtry przeciwpyłkowe - nexie zresztą też "...

...że co proszę ??? FILTRY PRZECIWPYŁKOWE ?? ...gdzie ???

no wlasnie z tego co slyszalem Espero nie maja filtrow przeciw pylkowych