| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2002-11-17 21:53:43 powiedz no ile ty masz latek?? i kto ci dal prawko?? |
Above Daewoo Espero 1.5 GLX Mikołów | 2002-11-17 23:10:44 widze, że troche kontrowersji wywołałem moim postem. ej no spoko ludziska, jeszcze tak nie szalejemy zeby kogoś zabić... nie pchamy sie do centrum. Trasa jest mało ruchliwa(prawie wcale, to nie Warszawa czy Katowice - przeciez nie naraziłbym swojego Espero |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-11-17 23:16:50 A co tam Above dawaj czadu dalej, przecież nie możemy Cie uznać za gawędziarza. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-11-17 23:23:24 Tylko woź przy sobie zezwolenie na przeszczep organów. Rozumiem raz na jakiś czas pedał w podłogę, ale takie rajdy o jakich ty mówisz pachną mi niezłym dzwonem |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-18 00:31:32 Medycyna, medycyną, ale pół biedy jeśli wchodzi w grę własna odpowiedzialność za siebie. Natomiat problem natury moralnej zaczyna się gdy temat zachacza o osoby trzecie - te poszkodowane przez przypadek.
Piotr |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-11-18 02:07:13 sam lubie szybko pojeździć.....ale w filmowe wyścigi to się nie bawie......i nie popieram tej formy zabawy ......
Jeżeli koniecznie chcesz się ścigać - to popytaj się gdzie w Twojej okolicy są organizowane amatorskie wyścigi......i tam się ścigaj ...... powinno być troszke bezpieczniej.....a co najważniejsze nie zabijesz niewinnej osoby - ci którzy tam stoją dobrze wiedzą czym ryzykują |
Lee GF8 Katowice | 2002-11-18 10:27:10 alo! Above
Ogolnie nie pochwalam 'piskania' na pasach, zakrętach przy stojących na chodniku ludziach... Mowisz, ze nie jezdzicie szybko bo to miastao, ale pamietaj przy 50 km/h mozna zabic człowieka, zalezy jak go potrącisz... Jeśli tak chcesz sie ścigać to sprobuj wystartowac nawet w najbardziej lamerskich 'rajdach' - KJS-ach, a przekonasz sie co oznacza technika jazdy... ja sie przekonałem i od tego czasu czyuję respekt przed dużymi prędkościami, a szczególnie w mieście i to w godzimach szczytu... Ogólnie wszystkich zainteresowanych sciganiem sie zapraszam na Uroczysko do Świętochłowic... Prawie zawsze w weekendy około 14-16 w zależności od pogody... Tylko UWAGA, nieraz nie jesteśmy tam sami!!! W krzakach czają sie strażnicy teksasu ze świecącymi na czerwono 'vibratorkami' PS: Katowice pozdr. Mikołów |
elita Kielce | 2002-11-18 15:07:26 No to i a dodam kilka slów tez jezdze szybko o czym moga wiedziec mieszkancy mojego miasta ale czasami tak trzeba - nie po to rzeby sie popisac to juz mi minelo. Tylko jak jezdzicie niebezpiecznie to uwazajcie na innych uzytkowników drug wiem o czym pisze bo juz w kilku rowach i kilku dzwonach uczestniczylem naszczescie w nie groznych a prawojazy mam od ...niedawna. Czlowiek który jedzie swoim samochodem i zobaczy we wstecznym lusterku inny samochód moze miec dziwna reakcje.
Pozdrawiam Wiktor Jak zobaczycie espero z niebieskimi przednimi lampami to wiecie kto jedzie |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-18 20:19:46 Above popiram takie zabawy raz na jakis czas z kumplami (to normalka) ale dobra rada znajdzcie sobie jaką malo uczeszczana droge albo cos w tym stylku... tam bedzie bezpieczniej albo jedzcie poza miasto dlugie proste tylko na was czekaja |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2002-11-18 22:00:14 Ja polecam ulice w duzym miescie w nocy (np. 2:00) w tygodniu zeby nie bylo piajanych...
Pusto.0 ruchu zero policji mozna sie wyszalec do woli..... W dzien to juz podchodzi pod paragraf o niumyslne spowodowanie smierci/kalectwa... Nigdy nie wiesz jak ktos sie zachowa na drodze... Pozdr Jadzwin |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2002-11-18 23:59:22 LUDZIE!! NIEDAWNO BYŁEM W MIKOŁOWIE ALE JAK PRZECZYTAŁEM "DUMNEGO" DELIKWENTA Z TEGO MIASTA TO CHYBA JUZ TAM NIGDY NIE POJADĘ!!...PS. CZY TA POLSKA OSZALAŁA?-MIAŁO BYĆ PRAWKO OD 18-LAT, ATU WIDZĘ, ŻE JUŻ W 4 KL.PODSTAWOWKI MOŻNA |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-19 09:43:05 Jako, że mam małe dziecko, to na takich delikfentóf wożę w wózku średni kamień. Niech mi tylko pod moim nosem wytnie taki numerek. Szybka będzie do wymiany. |
ZbyszekD Daewoo Espero 1.5 GLX Kraków | 2002-11-19 10:14:37 Jak to dobrze że mieszkam tak daleko od tych co w Mikołowie - współczuję użytkownikom drogi W-wa Katow.
Mam propozycję dla Above - masz już komputer to kup sobie jakąś grę (za 20 zł w hipermarketach) gdzie możesz jeździć nawet 300 km/godz. i poproś rodziców żeby ci nie dawali już auta. Życzliwy ZbyszekD |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-19 10:35:51 Panowie...
To zupełnie normalne... Gdy byłem w szkole średnij robiłem to samo - każdy z was pewnie przez to przeszedł... "Zapomniał wół jak cielęciem był?" ...z czasem każdy z tego wyrasta...kwestia wieku... |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2002-11-19 11:48:07 Tata dał pojezdzic P.S mam nadzieje ze szybko Ci minie bo szkoda ludzi i samochodu |
Above Daewoo Espero 1.5 GLX Mikołów | 2002-11-19 12:39:44 Łukasz ma racje...ja sie musze wyszaleć ! Trudno, już w takim wieku jestem ze musze... Zresztą powoli już mi przechodzi no bo ile to mozna... to juz nie to co na początku, zaraz jak dostałem plastik Pozdrawiam |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-19 12:45:07 Dobrze chociaż, że espero. Najlepsi są ci, co to do malucha zamontują spojlery, brefki, owiefki, CD na zwierciadło i głośniki od gramofonu Artur na tylnej "półce". Do tego jakaś modna aktualnie (czytaj: durna) muzyka i jest luzik i szpanik... tylko kurde czym ten szpan!!
PS. Ja nie gatewayowałem - auta wtedy były za drogie. |
Above Daewoo Espero 1.5 GLX Mikołów | 2002-11-19 14:36:16 i do tego ręka przez szybe i akcja "zimny łokieć" hehehe |