Fotki mego malego:).

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w koncu fotki sa do obejrzenia w profilu

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-24 09:42:02 ]

A na twojej ikonce co to za różowy wynalazek ??
Masz większe zdjęcie ??

a to moja przyszla fura zrobiona w paint'cie

z takim zawiasem z tylu ten bobek jest baaaaaaaardzo "dacholubny" ze tak powiem

Po samym naglowku balem sie patrzec na fotki, no ale na szczescie chodzi o auto
Autko lajtowe Ale gleba to to, co tygryski lubia najbardziej. Najwazniejsze ze nie jest przesadzone. Pozdr.

wiem wiem... mialem juz male doswiadczenia..prawie dachowalem zreszta wspominalem o tym kiedys na forum
a o zawiasie pomysle po sesji :/

Cytat:
2004-05-23 13:16:53, Mattryx pisze:
a to moja przyszla fura zrobiona w paint'cie

Dżizus...

Tematu też się przestraszyłem, ale tak ogólnie to fajnego masz małego

hehe dzieki.
moj "maly" na razie taki standardowy, ale mysle ze material z niego dobry na dalsze przerobki

heheh fajne masz 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!a moiwles ze ja milaem na sprzedaz nieciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahhahahaaha fajna gleba niezanisko!!! moze podniesiesz bo pewnie chaczysz o wszytsko!! pozdro 600

Witam!!!Fajnutki malec tylko przydale by sie inne fele ale pozatym oki.Pzdrawiam

Cytat:
2004-05-23 19:12:33, Mattryx pisze:
hehe dzieki.
moj "maly" na razie taki standardowy, ale mysle ze material z niego dobry na dalsze przerobki

no tak tak. malec spoko ale troszke pracy bedziesz musial w niego wlozyc. pozdro!!!!!!

Cytat:
2004-05-23 20:02:55, chrzaniu pisze:
heheh fajne masz 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!a moiwles ze ja milaem na sprzedaz nieciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahhahahaaha fajna gleba niezanisko!!! moze podniesiesz bo pewnie chaczysz o wszytsko!! pozdro 600

no spox! chrzaniu ta dziura zamiast kierunku to chyba jakis wlot powietrza co?hehehe tylko ciekawe co chlodzi, pewnie twoj zapal....
nie no bez jaj... pewnie jeszcze nie umiesz skrecac w tamta strone wiec nie potrzebujesz go

Zwykly malec.Nic specjalnego:stalki od BMW i bedzie lepiej.

nie podnieca mnie, bąk jakichb tysiące.. inne felgi, gleba i wtedy sie pochwal.. powodzenia..pozdr..

Lubie białe maluchy, Ale ten twój jakoś mało zindywidualizowany!

dzieki... teraz siedze we wrocku na studiach wiec nieduzo moglem z nim zrobic przez ostatnie 8 m-cy.po wakacjach na pewno to juz nie bedzie te same autko
mam wiele planooof - gorzej z "walutą"