| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-18 14:54:55 Stary nie zapomnij o naklejce "Pajonera" - car audio system doskonale komponuje sie z takimi neonami!!! Efekt dla mnie bombowo wiejski... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-18 16:03:33 I koniecznie dyndającą płytę CD na lusterko wewnętrzne. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-18 16:14:49
...i obowiązkowo ciemne szybki tak jak u mnie...hehehe ...a tak naprawdę to mi się to podświetlanie podwozia podoba, ale zdecydowanie tylko niebieskie... ale takie podświetlanie to się ładuje do samochodu który już zajebiście wygląda tzn. jest obniżony, ma super kapcie i niesamowite fele, pełno spojlerków itp... bo jak wpakujesz te lampy do zwykłej serii na kołpakach to żeczywiście będzie z tego festyn... Wydaj te pieniądze lepiej na fele a detalami zajmij się później... "Żeby móc zbudować dom, trzeba najpierw postawić fundamenty a na końcu tynkować ściany..." |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-18 16:22:00 Chyba, że chcesz tylko poszpanowac furakiem? Ja jednak w to nie wierze!!!! |
Tomek_L Espero 2.0 FULL WYPAS Katowice | 2002-11-18 17:08:26 Trzeba pomóc koledze w potrzebie |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-18 21:18:04
Co do szybek to masz rację Above... Policjanci mówią że wolno przyciemniać dowolną folią tylko do słupków pomiędzy tylnymi a przednimi drzwiami ale z drugiej strony w ustawie jest wyraźnie napisane że "w promieniu 90 stopni na lewo i 90 stopni na prawo od pozycji na wprost musi być DOBRA WIDOCZNOŚĆ"... więc jest to sprawa umowna którą folię uważamy za ograniczającą widoczność a którą nie... Moja folia ma 20% przyciemnienia (to jest mało) więc za każdym razem gdy policja przyczepia się do moich szyb to bardzo efektownie się z nimi wykłucam o to czy są przyciemnione prawidłowo i zgodnie z przepisami. Do tej pory ani razu za to nie zapłaciłem mandatu i nie zabrano mi dowodu... A jaki koszt? Zależy od zakładu... Ja za wszystkie szyby prócz przedniej zapłaciłem 600pln i mam 3 letnią gwarancję na zarysowania i odklejanie się... Jeśli zdecydujesz się na przyciemnianie to polecam folię o 30-sto procentowym zaciemnieniu - taka do Espero najlepsza... Więcej na temat przyciemniania szyb w Espero znajdziesz pod tym linkiem: Przyciemnianie szyb w Espero (by Maciek GT) |