TUNINGOMANIA 2004 - Piotrków Trybunalski (22-23 maj 2004).

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!
Skromne pytanko do klubowiczów.
Przyznac się to był na Tuningomani, bo nie widziałem Hyundaiów jakimś dziwnym trafem.
Czy mam rozumieć, że byłem jedynym przedstawicielem naszego klubu?

widze że jednak się wybrałeś

ja miałem jechać (w sumie mieliśmy z Igoreczkiem jechac) ale pogoda i wrodzone lenistwo spowodowało że się nie ruszyłem a miałem w planie starty

Cześć!
No to wtopiłeś, bo pogoda nawet dopisała, było co prawda trochę chłodno i wietrznie, ale bez opadów i słoneczko momentami się przebijało. Ku mojemu zdziwieniu ściągnęło trochę bractwa motorowego, nie był to Modlin co prawda, bo Warszawiacy nie dopisali, ale miałem problemy z rozpoznaniem kilku samochodów i były 2 profesjonalne zestawy audio.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
P.S.
Szkoda, że Ciebie nie było i nie startowałeś, były szanse na zdobycie jakiegoś godnego miejsca.

Proszę mnie nie dobijac bo moja ekipa z Cz-wy tez mówi że było cool nastepnym razem choćby deszcz, śnieg czy grad to jadę

ja daleko nie mialem,ale nie moglem byc w pierwszy dzien,bo bylem akurat w Speedmastera rejonach.Dotarlem dopiero drugiego dnia i to jeszcze nie swoim autkiem bo malego kaca mialem.Podobno w sobote bylo na co popatrzec,w niedziele niestety juz nie zreszta pokazywali to gdzies w telewizji

pewnie bedzie na TVN TURBO

Intruz jak następnym razem będziesz się wybierał do Holly City to daj znać to na jakąś Colę skoczymy

Nie ma sprawy jestem jak najbardziej za Jak cos to dam wczesniej znac na priv to sie zgramy na cole oczywiscie