Szukam myjni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Czy macie do polecenia myjnie po praskiej stronie wisly? Cos porzadnego skad wyjade blyszczacy i bez piachu powcieranego w lakier.

Parę osób tam mieszka i ma domki z ogródkiem. Nie wiem czy myją

Ktoś kiedyś podawał "niebieskiego słonia" na Tarchominie, a czy coś jeszcze .... poszukaj przeglądarką, bo nie pamiętam.

Oooo takkk....
Niebieski Słoń, polecam. Jest na Tarchominie i na Bródnie. Sam sobie umyjesz na ciśnieniowej, bezdotykowej myjce i będziesz zadowolony. Są 3 programy, zimna woda (twarda), gorąca z płynem i zimna demineralizowana (do spłukania - nie robią się zacieki).

praska strona... hmmm bardziej zacisze i okolice... ale może ci cię przyda... ulica łodygowa... jadąc od radzymińskiej w stronę Ząbek... jak miniesz 2 stacje z palivem - nie pamiętam w jakiej są kolejności po lewej jest chyba BP (zielona) a po prawej rafineria ??? gdańsk??? (niebieska) to jeszcze trochę jedziesz nie dojeżdżając do torów kolejowych... po lewej będziesz miał jedną myjnię obok jakiegoś komisu/parkingu - 14zł/samochód (ręczna z wycieraniem do sucha i wycieraniem progów) a zaraz po prawej stoi stary maluch (żółty) z szyldem myjnia ręczna 12zł/samochód... polecam jednak tą drugą... na tej pierwszej często trzeba się umawiać na konkretną godzinę żeby furę umyć... po za tym mają drożej całe 2 zł

Dzieki wszystkim polecajacym. Chyba wyprobuje tego slonia, zwlaszcza, ze jestem teraz niedaleko, bo na jagiellonskiej przy daewoo. Ale moj blad bo nie doprecyzowalem o ktora czesc praskiej strony chodzi, a mianowicie cos w okolicach Goclawia, Saskiej Kepy.

Pozdrawiam

Jacek

Cytat:
2004-05-24 15:31:23, Kruchy pisze:
praska strona... hmmm bardziej zacisze i okolice... ale może ci cię przyda... ulica łodygowa... jadąc od radzymińskiej w stronę Ząbek... jak miniesz 2 stacje z palivem - nie pamiętam w jakiej są kolejności po lewej jest chyba BP (zielona) a po prawej rafineria ??? gdańsk??? (niebieska) to jeszcze trochę jedziesz nie dojeżdżając do torów kolejowych... po lewej będziesz miał jedną myjnię obok jakiegoś komisu/parkingu - 14zł/samochód (ręczna z wycieraniem do sucha i wycieraniem progów) a zaraz po prawej stoi stary maluch (żółty) z szyldem myjnia ręczna 12zł/samochód... polecam jednak tą drugą... na tej pierwszej często trzeba się umawiać na konkretną godzinę żeby furę umyć... po za tym mają drożej całe 2 zł

Ja na tej 2 myjni co 3 dzien jestem!! Mi za 13 zł z płynnym gorącym woskiem myją i do tego oni tak myją jak by to był ich samochód-polecam!!