| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-05-24 21:07:43 mam pyatnko, dzis do golej blachy rozebralem mojego kanciaka, zostaly tylko dwa fotele i gorna czesc deski rozdzilczej. ale nie w tym rzecz. zdjalem kanape i pomiedzy bagaznikiem a kabina mialem plyte drewniana przykrecona przez kogos kiedys(???). wykrecilem ja w pip i cos mi sie nie spodobalo. czy pomiedzy bagaznikiem a kabina nie powinno byc uzebrowan ulozonych w trojkaty??? lub czegos podobnego w kazdym razie wzmacniajacego nadwozie???
druga sprawa po zdjeciu kanapy, jak widac podloge to w miejscu gdzie za chwile zaczyna sie podloga bagaznika ale jeszcze na prawie pionowej sciance sa chyba 4 otwory, po jednym na stronach i 2 w srodku. otwory maja w sroku gwint. czy to nie bedzie wlasnie do tych wzmocnien??? tylko gdzie u gory one sie lacza??? aha gdyby nie bylo jasne co napisalem to chodzi mi w ozmocnienia jakby za oparciem kanapy i to miejsce. [ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2004-05-24 21:21:01 ] |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-05-24 22:00:59 Ja też rozebrałem tak kiedyś swojego Kanta i również miałem za oparciem kanapy deskę. Wywaliłem ją oczywiście i wyglądało to wtedy >> TAK <<. Nie wydaje mi się żeby tam powinny być wzmocnienia jakieś. W książce od DF'a jest zdjęcie golego szkieletu nadwozia i też jest tam po prostu "nic" |
kaovietz F&F Sympatyk PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2004-05-24 22:41:03 Hihi,jasne,że nie ma tam żadnych wzmocnień.Pomiędzy bagażnikiem a kabiną standardowo powinna być płyta i wytłumienie-nic wiecej.Użebrowania sa jedynie pod tylna półką i one wraz z belką tworza usztywnienie tej części kasty.Gwintowane otworki zaś służą do mocowania...pasów bezpieczeństwa.Trzy na klamry i jeden na pas środkowy(biodrowy).Także wsio gra-nic się nie martw,ze czegoś brakuje |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-05-24 23:39:41 moj kant w przyszlosci bedzie pewnie troche katowany i pomyslalem zeby podczas remontu blacharskiego poprosic kolesia o wspawanie wzmocnien cos np w tym stylu: (zdjecie zapozyczone od Race_D)
jak myslicie dobry pomysl??? |