Które ASO w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zbliża mi się przegląd przy 50 tys. Z tego co wyczytałem w książce serwisowej z grubszej roboty to tylko wymiana oleju. Czy warto jechać do ASO. Do tej pory jeździłem na Balicką do Akropolu. Co do sposobu naprawy mam troszkę zastrzeżeń (np. zupełnie niepotrzebnie urwana opaska od filtru paliwa itp.). Może ktoś zna na terenie Krakowa jakiegoś dobrego mechanika lub poleci mi inne ASO. (Przy następnym przeglądzie będzie co robić -paski klinowe, rozrządu itd.

Liczę na pomoc, choć wiem że klubowiczów z Krakowa jest niewielu.
ZbyszekD

Witam,

Ja w Akropolu robilem ABS, i jestem zadowolony a najbardziej z ceny ))
A tak to zawsze robie to na balickiej (jest tam serwis na przeciwko hurtowni mott-gamma (czy cos)).
A olej i filtry to tylko na radzikowskiego jkest tam sklpe z takimi rzeczmi (za bp w tych nowych blokach).
Wszystko jest a ceny praktycznie hurtowe. Taniej w krakowie nie znalazlem.... Pelny wybor olei, filtrow, swiec etc.

Pozdr
Jadzwin

Cześć
Jak do tej pory zaopatrywałem się na Aleii Pokoju. Tam zawsze mieli to co mnie interesuje. Ale spróbuję na Radzikowskiego. Olej świece płyny podczas przeglądu w Akropolu.
Zastanawiam się o jakim warsztacie mówisz na przeciwko Mott-gamma? - Balicka jest bardzo długa może podasz jakieś dokładniejsze namiary.
ZbyszekD

Zle ci powiedzialem ((
To jest ulica na blonie, zaraz kolo gieldy komputerowej

Pozdr
Jadzwin

Teraz to już trafię - wiem gdzie to jest.

Dziękuję ZbyszekD

Jeżeli ktoś był na ul. Przewóz w ASO to chętnie przeczytam opinię.

Przewoz to u Grzybka
Bylem i nigdy wiecej...
Zdarli ze mnie za przeglad po 6000 , 1400 PLN !! (2 lata temu)
Jak bym sobie to zrobil gdzie indziej to bym sie zmiescil w 700 PLN !! Przyklad: przewydo WN 350 PLN !!!. Ale wtedy bylem jeszcze glupi i myslalem ze tylko w ASO moga mi z autem dobrze zrobic ))

Pozdr
Jadzwin

Dzięki za informację. Jeszcze 1000 km i podejmę decyzję gdzie jechać, ale napewno nie na Przewóz.
Do zobaczenia na ulicach Krakowa.
Pozdrawiam Zbyszek

Powodzenia i do zaobaczenia
A tam powyzej to mialo byc 60 000 tylko mi zjadlo 1 zero

Pozdr
Jadzwin