Brewki do Poloneza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wygląda to tak:

A dla chętnych podaję przepis:
1. Z pleksi lub innego tworzywa należy wyciąć front(o dowolnie
wymarzonym kształcie, oczywiście rozsądnym)
2. Po zdjęciu atrapy i tego czarnego plastiku, należy okleić
reflektor jakąś nieprzepuszczalną taśmą (z przodu i od góry)
3. Wykonujemy konstrukcję nośną z maty szklanej i żywicy,
nakładając bezposrednio na reflektor (uprzednio zabezpieczony)
4. Po wyschnięciu żywicy odrywamy od reflektora gotowy element
i obrabiamy by nadać mu kształt zbliżony do frontu
5. Sklejamy element nośny z frontem (na samochodzie-żeby
dopasować)
6. Obrabiamy szpachlą wykończeniową do satysfakcjonującego
nas kształtu
7. Lakierujemy
8. I zakładamy (przyklejając silikonem do reflektora, taśma
dwustronna sie ni nadaje- bo się odkleja jak jest mokro, ja tak
jedną brewkę zgubiłem)

Powodzenia w pracy
- "Słodowy", -GRZAŁA

No super - zobaczymy co na to policja

ale mnie zaciekawił Twój pasek przeciwsłoneczny - czy ja dobrze dojrzałem i widzę tam logo klubu ? mógłbyś dać następną fotkę w zbliżeniu

Spoko wyglada. Ale mnie sie osobiscie chyba nie bedzie sie chcialo robic. Ja sobie zrobie raczej bad looka z maski. Ale to dopiero na wiosne.

Cytat:
I zakładamy (przyklejając silikonem do reflektora, taśma
dwustronna sie ni nadaje- bo się odkleja jak jest mokro, ja tak
jedną brewkę zgubiłem)

to dlatego pokazujesz na zdjęciu tylko jedną lampę tak zrobioną

Co do paska przeciwsłonecznego to sie zgadza -logo tam jest, jak będę miał czym to zrobię zdjęcie. Kwestia policji -nie wiem w sumie można takie cuś podobnego kupić i chyba wtedy się nie czepiają, to dlaczego niby do moich.
Na pytanie dlaczego tylko jedna strona, odpowiadam, że jeszcze wtedy miałem obie brewki ale po zgubieniu jednej, musiałem zdjać i druga i chwilowo jeżdzę bez. Ale ta zgubiona już się produkuje.
A co do badlooka (boserblicka) też o tym myślałem i bym wolał coś takiego, ale z kilku powodów nie dało rady.

GRZAŁA

jezeli chodzi o policje,to mozna sie wytłumaczyc. Tez mam takie brewki i w przypadku spotkania z panami w mundurkach wystarczy trzymac sie kilku ważnych rzeczy.Mianowicie mowi sie,że znaki homologacyjne lampy nie są zasłonięte a snop świateł mijania sięga 60m i wtedy to sobie mogą.

Chcialem sie dowiedziec czy ktos wie gdzie kupic brewki jakies fajne. mialem zalozone ale mi zwialo jednazle przykleione , no i bym sobie zalozyl jakies. na alegro nie widzialem nic niekaego a w gliwicach duzego wyboru nie ma a prawie wcale.prosze o jakies namiarki i ceny

2) czy takich brewek nie czepia sie policja?

Ja mam do sprzedania, dwie za 15 zł.

1.Nie kupować wcale
2.Czepia się i słusznie,światła są po to żeby świeciły i to jak najlepiej,a nie żeby je zasłaniać!

Waga - a jakie masz do sprzedania??ksztal i wogole??
Gt - ciekawe skad masz takie fajne zdjecie

Frycek to są te najbardziej klasyczne, proste brewki nachodzące na kierunkowskazy i dochodzące do bocznego błotnika.
O takie jak ma ten poldzio !

frycek to ciekawe skad ta fotka.
a co do brewek to są gusty i gusta.ja lubie swoje brewki,a jezeli komus sie nie podobaja to jego broszka.
co do psow to sprawa jest prosta.
U mnie brewki nie nachodza na aktywna powierzchnie klosza ,co za tym idzie nie ma wplywu na snop swiatła.Wiec jest ok.

Waga- skontaktuj sie ze mna na gg 4556031

Tk odświerzam - Pytanie do Łodziaków - gdzie można kupić w Łodzi takie brewki jak na fotcr zamieszczonej przez WAGE - wie ktoś ????
PS
Waga - sprzedałeś te swoje ?? były malowane w kolorku nadwozia ?? jak nie to daj znać na priva

Dałem znać na priva