Nie trzeba płacić mandatów za parkowanie !!! ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hmm. takie coś znalazłemlinka

wygląda na to, że nie

No to jesli mieli 3 lub 4 spray w ciagu roku to po tej informacji będzie ich dużo dużo dużo...... więcej.

Ja już dawno tego nie płace. Wyrzucam Gorzej, jak zamiast mandatu przypląta się jakiś patrol z blokadami

eeeee no to fajnie
Mam takie tickety których nie zapłaciłem a tylko zbieram ,a teraz będe spokojny

Pozdrawiam

taaak słyszałem o tym dzisiaj w radiu... ale sprawa jest chyba najłatwiejsza w przypadku firm które mają samochód sł€żbowy i poruszają się nim różne osoby...
ale tak czy siak mamy pewnie kilka miesięcy tego "przywileju" zanim załatają tą dziurę w prawie...
ja jednak wolałbym nie sprawdzać czy ten patent działa

logicznie rzecz biorac to chyba to samo jest z fotoradarami co?
bo kto mi udowodni ze to ja jechalem skoro na zdjeciu nie widac?

Co do mandatów z fotoradarów to prośbę o uiszczenie mandatu dostaje, zdaje się właściciel auta i policję g.. obchodzi kto jechał samochodem, ty jako właściciel za niego odpowiadasz, no chyba że zgłosisz że ci go akurat ukradli
A w Poznaniu za strefę mam kilka ładnych mandacików już sprzed bodajże 4 czy 5 lat i nic się nie dzieje, raz tylko przysłali upomnienie też jakieś 4, 5 lat temu i jak na razie cisza, mam nadzieje że wieczna

Cytat:
2004-05-28 10:33:23, grzybek-r pisze:
logicznie rzecz biorac to chyba to samo jest z fotoradarami co?
bo kto mi udowodni ze to ja jechalem skoro na zdjeciu nie widac?

Mojego ojczyma było widać

tylko na pasażerze elegancki prostokącik co by nie było wiadomo kto to

JA mam taki patent, że jak staję w strefie parkowania, to wkładam za wycieraczkę stary mandat w tej ich torebce i już się nik nie czepia