Miski Aluminiowe do 126/500 ZAMOWIENIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym watku prosze o wpisywanie osób chętnych na miski olejowe wykonane metoda formy wtryskowej, ze stopu alu-mag. Miska bedzie całkowicie przygotowana do załozenia, z logo Abarth koloru czerwonego, z dodatkowymi zebrowaniami itp. Waga ok 2.5 kg i POJEMNOSC 4-5 Litrów. Jesli bedzie to miska płaska jak ta ze zdjecia wówczas bedzie prawdopodobnie dwuczesciowa, tj dno bedzie odkrecane.
Cana za miske to ok 230pln. Przy wiekszej ilosci tj. zamowien ok 15 sztuk cena bedzie w granicach 200pln.
Porównywalny koszt takiej miski na stronie www.fiat500sport.com to kwota 149 euro!!!!

W przypadku Miski "klasycznej" cena ok 180 pln za sztuke.

Czekam na wpisy.

ja byłbym chetny ale dopiero pod koniec lipca poniewaz teraz zainwestowałem kupe kasy w to cos co cały czas stoji u mnie w garażu i cały czas czegos mu brakuje

czy bedzie możliwośc kupna tej miski ewentualnie w pózniejszym terminie ???

ok wezme

Ja też bym był chetny ale na te normalna (ona ma mniejsza pojemnoc tak,dobrze rozumiem ?)i to pod koniec czerwca bo forsa w banku.

Wychodzi na to że będę miał miskę gorszą i droższą niż wy Nie bawię się tak Ale za to mam włoską

Cytat:
W przypadku Miski "klasycznej" cena ok 180 pln za sztuke.

Klasyczna jaka ma pojemnosc?
Jaki jest czas realizacji tzn jaki jest deathtime bo narazie duzo kasy poszlo w kaszla (remont silnika, blachy, OC i w lipcu przeglad) wiec jesli bylbym zainteresowany to dopiero w lipcu

Obie mają po 4 litry, przy czym ta Nanni ma zdejmowany spód miski (wg fiat500sport), a do tego blachę zapobiegającą odpływaniu oleju spod smoka.

Około 10 lipca!! Miska Nannini!!

Cytat:
2004-05-27 23:15:35, schwepes pisze:
Obie mają po 4 litry, przy czym ta Nanni ma zdejmowany spód miski (wg fiat500sport), a do tego blachę zapobiegającą odpływaniu oleju spod smoka.

A o ile wyzsze sa te miski od seryjnych?
W ABARTH-cie nie ma zabezpieczenie przed "osuszeniem" smoka?

Bedzie tylko jedna p0artia tych misek czy będzie można zamówić potem?? bo jak zwykle kłopoty z kopiejkami

Ja również jestem zainteresowany!!!!!!!!!!

Ja również wezmę po 10 lipca. Nanni.

Ja wezme ABARTH klasyczna miche

Czy model "nanni" jest niższy od modelu "abarth" ??
Czy w modelu "nanni" jest ta blacha uspokajająca olej??
jeśli obydwie odpowiedzi są twierdzące, to biorę "nanni". Czy one obydwie będą w sprzedaży cały czas?? Czy albo jedna albo druga (w zależności od chętnych)??

docelowo beda oba modele. ale z pocztku bedzie tylko jeden. Który..narazie jeszcze decyzja nie zapadła. zalezec to bedzie od ilosci zamowien...ze swiata;]

co do Twoich pytan. "Nanni" jest nizsza ale ma taka samapojemnosc ok 4- 4.5 litra. Niestety nie ma blachy..ale bedzie wyposazona w znaczne uzebrowanie zapobiegajace..."chlapaniu"..wiec teoretycznie odopwiedz jest twierdzaca;]

Cytat:
2004-05-28 20:03:36, Qba pisze:
co do Twoich pytan. "Nanni" jest nizsza ale ma taka samapojemnosc ok 4- 4.5 litra. Niestety nie ma blachy..ale bedzie wyposazona w znaczne uzebrowanie zapobiegajace..."chlapaniu"..wiec teoretycznie odopwiedz jest twierdzaca;]

dzięki za odpowiedzi. czy odległości między żebrami będą na tyle duże, żeby wszedł w nie smok??

jeszcze jedno pytanie: czy ta "nanni" jest tak zbudowana, że można ją ściągać/zakładać bez wyciągania silika?? chodzi mi o to, czy jest miejsce, by odkręcić śruby od strony koła zamachowego

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-05-29 01:38:20 ]

Jaki fajny bejerek tez jestem zainteresowany ale dopiero w pazdzierniku po powrocie z niemiec. Klasyczna za 180 rezerwuje 1 dla siebie jak cos

widynek to jest dobre pytanie
Cytat:
jeszcze jedno pytanie: czy ta "nanni" jest tak zbudowana, że można ją ściągać/zakładać bez wyciągania silika?? chodzi mi o to, czy jest miejsce, by odkręcić śruby od strony koła zamachowego

Ja jeszcze sie zastanawiam a kiedy by pierwsza partia byłą??? jak bym brał to raczej Nanni

No włąsnie. Kiedy pierwsza partia!! Czy jakieś przedpłaty czy coś takiego trza robić by miseczka sprzed nosa nie czmychneła??