Espero z modlina do sprzedania:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klikac tu

Zobaczcie jaka cena az sam sie zdziwilem ciekawe czy ktos mu tyle da. A co do stanu technicznego tego samochdu to stan idealny wcale nie jest bo mu sie na modlinie przyjzalem lakier matowy, podrapany i ogolnie samochod zniszczony

Kurwa... Sorry... Nie wytrzymam...

Następny 140 konny monster...

to nie konie to kucyki

Tyle odnośnie takich pieprzonych oszustów i bezguści

Cytat:

oni chyba ochujeli z radosci

kolesia niezle powalilo - za tyle kasy a za ten spojler to mandat powinien dostac

jakbym kiedys sprzedawal napisze - 150 a co mi tam - kto da wiecej ??

buahahaha.....ja za swoj dostalem max oferte 16.000 ale ten koles to juz przesadzil...no i wzamniaczem boschman tez bym sie nie chwalil......ludzie to maja pomysly..

Zoltar fajny gif

Cytat:

HAHA! Ja pierdole! Dokładnie to samo miałem powiedzieć...
No poprostu niemoge!

sa ludzie i parapety

Aż się prosi do takiego hu... zadzwonić i mu nawrzucać...

Cytat:
2004-05-28 23:03:43, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Aż się prosi do takiego hu... zadzwonić i mu nawrzucać...

czasem to az czlowieka telefie . Mozna by mu recznie wytlumaczyc

Cytat:
2004-05-28 22:49:39, Dominik_Olechnowicz pisze:
no i wzamniaczem boschman tez bym sie nie chwalil......

ja mam Boschmanna wzmacniacz i bardzo sobie go chwalę.
Robiłem odsłuchy na Sony X-Plod i jakimś modelu Alpine i odsłuchowo chodził najlepiej ( oczywiście wszystkie próby na tych samych głośnikach )

A co najfajniejsze ja sie pytalem w modlinie czy cos ma zrobione w tym espraku z silnikiem bo widzialem ze ma nr startowy a on mi nowie ze nic ze to seria i ma tylko strumiennice

Cytat:
2004-05-28 23:32:38, Bartek1112 pisze:
A co najfajniejsze ja sie pytalem w modlinie czy cos ma zrobione w tym espraku z silnikiem bo widzialem ze ma nr startowy a on mi nowie ze nic ze to seria i ma tylko strumiennice

moze to jakas specjalistyczna strumiennica + 50 KM???? na allegro pewnie takie by sie znalazly!!

"Piękny wygląd co widać na zdjęciach.Ospoilerowanie od Jędrasika, posiada niebieskie neony pod samochodem (super efekt), profesjonalnie przyciemnione szyby, alufelgi 15 cali, tłumik końcowy Vega, sportowe sprężyny na tyle.Muzyka: Radio SONY CDX-L 400X, system Blaupunkt ( 6 głośników) + skrzynia robiona na zamówienie do głośnika JBL GT4 1000 Vat, wzmacniacz Boschman 800 Vat.Sprzedaje z powodu wyjazdu."

kolejny profeszynel tjunink cytuje:
"sportowe sprężyny na tyle"

wlasciciel rowniez chyba nie za bardzo zna sie na sprzecie audio skoro pisze Vat zamiast Watt (chyba ze chodzi o podatek to zwracam honor).

[ wiadomość edytowana przez: sztrucel dnia 2004-05-29 00:02:08 ]

Ja też widziałem to Espero w Modlinie.
Był tak obleśny ,że nawet zdjęcia nie zdrobiłem
Stan delikatnie mówiąc średni.

Cena delikatnie mówiąc śmieszna....

Nie znacie się. Spoilery + sprzęt grający = MOC!
"Monster Monster Garaż...
W dzisiejszym odcinku Jessie i jego drużyna mają za zadanie przerobić seryjny koreański samochód marki DU Espero na bolida potrafiącegy wygrywać wyścigi na 1/4 mili, 1/2 mili, 1/128 mili oraz wyścigi Nascar i F1."

co za wieśniak wystawia taką cene facet albo nie ma pojęcia albo jest kosmitą!!!!!!!!

Psychologiczne podejście. Myśli, że mu się zwróci za te wszystkie badziewne dodatki. Jest pewne prawdopodobieństwo, że znajdzie jakiegoś młotka który zobaczy auto i powie "Ooooo... ale super sportowa furka".