| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-05-29 13:22:27 a jakiś katalog jest?
robi tylko obicia czy kształtuje również? bo ja mam zdecydowanie fotele do roboty. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-05-29 19:15:29 jesli zamiejscowo zrobi mi niebieskie - to ja bym sie pisal, przynajmniej na przednie - jesli ceny sa takie jak mowisz.
w lodzi kolo za welur zawolal 500 od fotela |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-29 20:56:02 Niewiem jakie są ceny za tego rodzaju usługi w innych miejscowościach ale umnie za przednie fotele razem z gąbką do wypełnienia i dowolny materjał 220 zł ,z imitacji skóry 250 zł . dostarczasz fotel i odbierasz gotowy nie wiem ile za tyną kanape (siedzenia) ale w granicach ok 350 zł napewno jest morzloiwość przeszyć i łączenia kolprów tylko samemy trzeba mu wytłumaczyć co i jak . Najlepiej szkić (wzór) Nie pytałem czy robi coś takiego w formie wysyłkowej ale chyba nie ,popytam panoni |
Shotgun SYMPATYCZNY GOŚĆ Daewoo Espero Zawiercie | 2004-05-30 09:10:01 Fotki postaram się wysłać w tym tygodniu.
Pozdrowionka |
Shotgun SYMPATYCZNY GOŚĆ Daewoo Espero Zawiercie | 2004-05-30 19:51:35 A to jest przykład lewarka zmiany biegów.
![]() |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-30 21:34:12 U mnie nic sie nie wyświetla! |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-05-30 21:40:24 jaki ładny krzyżyk |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-30 22:03:48 Ciekawe wykonanie ![]() |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2004-05-31 22:12:25 Shotgun zdjecia na forum pokazuja sie jedynie gdy sa umieszczone na jakiejs stronce, z twardego nie da sie ich wrzucic aby byly widoczne dla wszystkich jedynie ty je widzisz.dlatego musisz je umiescic gdzies na necie a potem wkleic obrazek jako odnosnik.Bo inaczej widac ladny czerwony krzyzyk made in microsoft |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-24 12:35:57 Ja ostatnio prałem kanapę sam - Vanishem i wyszlo bardzo łądnie - ważne, zeby prac pianą. Widzialem w sklepie specjalną pianke do czyszczenia tapicerki też Vanisha w spraju - moze tego wypróbuj. Jaki masz kolor tapicerki? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-25 10:47:08
Ja mam identyczny kolor tapicerki w aucie i wiem jak cieżko jest utrzymac ją w czystości, ale sie da (zobacz zdjęcie nr 2 w profilu). A co do czyszczenia to wyglądało to w nastepujący sposób... wytaszczylem kanapę z auta, do miski nalałem wody i Vanisha w odpowiednich proporcjach podanych na opakowaniu. Do mycia użyłem gabki, którą wytworzyłem piane w misce, a nastepnie nakladałem pianę i tarłem (czyściłem) gąbką tapicerkę. I tak 2 razy. Trzeba uważać, zeby nie przemoczyć siedzeń. Nastepnie calość zostaiwłem na 2 dni w domu, żeby dobrze wyschło. Oczywiście przebarwień od słońca nie dało sie usunąć i nic na to nie pomoże. Brzegi obite skajem umyłem szczoteczką do rąk i Cifem. Teraz zamierzam to samo zrobić z siedzeniami z przodu, ale nie bede ich wyciagał z auta. No i boczki tez moze rak samo wyczyścić. Życze powodzenia. |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-03-25 10:48:17 ja też prałem w wakacje vanishem - rozrabiasz jakąś cześć płynu z wodą a nastepnie tworzy sie piana - nanosisz ją gąbką na materiał i szorujesz nie za mocno.....nastepnie bierzesz szmatke i płuczesz ją w czystej wodzie i znowu wycierasz tapicere......nastepnie suchą szmatką zbierasz wode i czekasz az materiał wysuszy się całkowicie.....
u mnie efekt był niezły mozesz także zlecić czyszczenie do zakładu |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-03-25 11:52:05 Ja pralem wczoraj takim odkurzaczem pioracym do dywanow. Jezeli nie posiadasz, to moze ktos ze znajomych ma i moglby Ci udostepnic? Jest to o tyle dobre rozwiazanie, ze b.dobrze sciaga wode, chociaz i tak musialem caly dzien suszyc autko na przestrzal.
Vanish to tez dobre rozwiazanie, ale tylko latem. Teraz pogoda jest ciagle niepewna i przy odrobinie 'szczescia' moze zaczac gnic jak woda wniknie0 gleboko do pianki fotela. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-25 13:07:00
mozna pomoc sobie tez odkurzaczem, zwyklym, tylko z worem plociennym. pomoga tez dociskane papierowe reczniki i suszarka do wlosow. ja z preparatow polecalbym tez pianke do dywanow "tuba". |