Białe zegarki do 2107

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam sobie kilka kompletów zegarków białych gotowych do druku całkiem fajnie sie prezentuja ja załorzyłem i sie ciesze jak ktos chce to niech da znac np:<3611107 - GG>
Wielkie pozdro 4 LADAwariaci
LADA4EVER

Ja tam jestem przeciwnikiem tego typu "udziwnień"
Najpiękniejsze są oryginalne zegary ładowskie!!! Z resztą z ładowskim oświetleniem te białe zegary będą chyba średnio wyglądać...

Jeżeli masz takie zegary to znaczy, że pochodzą one z naszej strony. A pozatym każdy kto chce może je sobie z naszej strony ściagnąć.

no z kulubowej tez mam ale nie tylko z klubowej bo i sam robiłem i u ruskich znalazłem co nieco a tak wogóle to te zegarki nieźle wyglądają.no mozna by sie pokusić o zmiane koloru podświetlania ale ten zielonkawo ładowski jest całkiem fajny.

a i takie pytanko wie ktos gdzie mozna ściągnać "gary croft - modifing and tuning...."? w tym to dopiero jest informacji

a to jest chyba moj pierwszy post na tym forum

arsen zarzuc kilkoma linkami tez bym sobie popatrzyl wlasnie z rodzimego ftp niezabardzo jakos mozna sciaganc te zegary cos nie chula racze;/ jakie diody najbardziej pasuja do bialych zegarow?

Cytat:
2005-05-10 22:05:32, adam_p1 pisze:
arsen zarzuc kilkoma linkami tez bym sobie popatrzyl wlasnie z rodzimego ftp niezabardzo jakos mozna sciaganc te zegary cos nie chula racze;/ jakie diody najbardziej pasuja do bialych zegarow?

ee andrju do 6 ni mam mam do 7 ale tu jest gdzies duzo tematów ale powtorze wymontu rzuc na skaner potem odwróc kolory i dopasuj reszte jak ci pasuje bedziez miał najlepsze zegary pod słoncem a diodki niebieskie albo jasna zielen

Ja bym nie dawał diod, jak już to rozpraszające światło. Zwykłe dają światło punktowe i podświetlenie jest nierówne.

z tymi diodami to na allegro mozna poszukac ,cos tam bylo takiego.

Dokładnie. Ok 3zł za sztukę.