Cromodory CD30 po REGENARACJI [foty]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odebrałem niedawno. Komplecik CD 30 po regeneracji. Efekt bardzo mi sie podoba..zwłaszcza ze stan "wyjsciowy" był..uuuułłłaaa...powiedz Bart

jesli ktos potrzebuje Magika od Felg...polecam Mojego

no full wypas qba gratulacje a co to za oponki ??slicki??zarzucaj felaski do bobka i jazda na drift

nie no jak nowki a jaki koszt? bo mam dostep do felg po cenie zlomu tylko teraz nie wiem czy mi sie oplaci je odnowic, wiadomo jak na zlomie rzucaja tym i w ogole w niektorych to okrutnie pozdzierane ranty tak na 2-3mm. da sie cos takiego naprawic?

Nie no fele cud malina, brak mi słow...gratuluje zakupu

no brawo... ladnie sie twoj magik spisal..... stan wyjsciowy byl ehem no "taki sobie" cene remontu znam i byla odpowiednia do stanu wyjsciowego felg...ale mysle ze warto bylo, gdybym nie potrzebowal "na gwalt" prostych felg do 127 zeby drugiego lata nie jezdzic na zimowkach i mial zbedne...set zlotych to bym pewnie oddal je w Kraku do renowacji.... a tak Qba bedie mial zapasowy komplet cd30 , bo z tego co mi sie pochwalil ostatnio to ma jeszcze jeden taki komplet i nawet do czegos ladnegox niskiegox czerwonegox przykreconex.....ehehe ciekawe do czegox?? Qba sie w swoim czasie pochwali napewno...

Cytat:
tak Qba bedie mial zapasowy komplet cd30 , bo z tego co mi sie pochwalil ostatnio to ma jeszcze jeden taki komplet i nawet do czegos ladnegox niskiegox czerwonegox przykreconex.....ehehe ciekawe do czegox?? Qba sie w swoim czasie pochwali napewno...

sieX pochaliX napewnoX jakX tylko toX bedzieX w garazuX...a narazie ciszaXXXX...

Mógłbyś napisać przybliżony koszt renowacji ? Tak pytam z ciekawości . A kólka pięknie wygladają. Miałem okazję oglądać je wcześniej u Barta i rzeczywiście w tym momencie wygladają jak nówki.

koszt renowacji to kwota 350 pln, co jest kwota naprawde niewygórowana zwazywsy na ogrom włozonej pracy i efek koncowy;]

rewelka

Cytat:
2004-05-29 21:10:52, Qba pisze:
koszt renowacji to kwota 350 pln, co jest kwota naprawde niewygórowana zwazywsy na ogrom włozonej pracy i efek koncowy;]

o kur.....cze nie to ja dziekuje postoje... chyba zaczne szukac uzywek w dobrym stanie...

Krzych00, kwota jest spora ale trzeba pamietac ze to cromodory CD30 abarth, alumagi, oryginalnie montowane na fiacie 124 rally abarth stradale, pozniej dostepne tylko w opcji do innych modeli fiata..... to juz kultowe felgi....

bardzo ładne, świetne, naprawde warto było je zrobić..

hehe, nie no efekt jest zajebisty ale to nie zmienia faktu ze takiej kasy bym za nie nie dal... tym bardziej ze ja tu widze dwie, jezeli mowa o czterech to juz blizej...

Qba 350 za 2 czy 4 ?????
Bo to dosc wazne !!!
I jakbyś mógł daj namiary na privie.

miodne, miodne - brawo Qba!

Felgi-marzenie.Przesliczne!!

Fantastyczne!! Nic więcej nie powiem.