Mój setny post.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

wolno spamować

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2002-11-19 01:37:37 ]

nie wolno, ale skoro to twoj urodzinowy post (setny) to nie skasuje

Setny mowicie? No, no, pogratulowac!

Cytat:
2002-11-19 10:48:50, Ptaszyna pisze:
Setny mowicie? No, no, pogratulowac!

Hehe
Jakoś szybko tu posty lecą, przyznacie?

U mnie nie jest ich tak wiele!!!
Ale juz wyobrazam sobie ta wirtualna impreze na chacie z okazji 1000 Ptaszyny. Bedzie ostra popijawa!!!

Cytat:
2002-11-19 16:30:19, MNTSZ pisze:
U mnie nie jest ich tak wiele!!!
Ale juz wyobrazam sobie ta wirtualna impreze na chacie z okazji 1000 Ptaszyny. Bedzie ostra popijawa!!!

Hehe
Impreza do białego rana...

Zadnej imprezy nie bedzie, cos mi sie wydaje, ze powinienem niepostrzezenie sie stad ewakuowac by nie wzbudzac chorych emocji i zanim jeszcze jakis zazdrosny dzieciak z malym stazem gwiazdkowym porysuje moje Espero. Milego wieczoru panowie i panie!

Nie bój sie Ptaszyna o swoje Espero... nic mu sie nie stanie w koncu nie jestesmy wandalami (chyba nie) hehe

postmani ( listonosze ) wszystkich forów - łączcie się .

eeee noł spam noł fan

WOOW nawet nie zauważyłem kiedy awansowałem (hehe) ja tesh mama jush 2 gwiazki (ale te posty lecą...)

to rozumiem że przyjmujemy stopnie wojskowe (oficerskie)

Hmmm czyli jestem zwyklym szeregowcem? ;(

Nie płacz. Już niedługo

a iwecie ze nie wiem po ilu postach sa przyznawane te gwiazdki ? a jak liczylem to wychodzi roznie ! troche to dziwne
ale co tam dla mnie one wcale nie sa wazne...

* = 50 postów
** = 100
*** = 200
**** = 400 ?

Ptaszyna jak to jest ?

Ptaszyna ma powyzej 500 a ma 4 gwiazdki

EEEEEEEEEEEEtam, Wam tylko gwiazdki w głowie.

Pomyślcie lepiej o jakimś super zlocie na zapas, gdyż istnieje prawdopodobna możliwość, że za jakijś czas część ekipy może się wyłamać z tej marki samochodu, a co innego pisać i co innnego gadać.

Mało nasz takich co zaliczylo wszytkie zloty.

Piotr

Jak ma 4 to się zgadza, bo chyba od 400 są 4, a wg. powyższego piąta przybędzie mu za około 300 postów - wyrobi się do końca miesiąca

Cytat:
2002-11-22 08:10:09, QLogic pisze:
Jak ma 4 to się zgadza, bo chyba od 400 są 4, a wg. powyższego piąta przybędzie mu za około 300 postów - wyrobi się do końca miesiąca

hehe...