MotoNews.pl
3 Body-kit 131 racing, abarth (51095/78)

Body-kit 131 racing, abarth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
robie wszystkie dokładki do lanci integrale evo ,lancera VI,VII,subaru impreza mogę też robić fiata 131 abarth tylko musi się 10 chętnych na części znaleźć więc zapraszam do wpisania się na listę

potrzebuje spoilerek i nakladki na przednei nadkola. Jaka bylaby cena takiego zestawu?

jeszcze tego nie robie ale nakładki w granicach 100 zł za sztukę tj. 1 błotnik a spoiler 200 zł

moment, mowimy o 131 abarth czy o 131 Racing, bo to zupelnie inne auta? mnie interesuja plastikowe nakldaki modelu Racing, wygladajace mniej wiecej tak:

Jesli za nakladki i spoilerek do racinga chcesz w sumie 400zl to jest to moim zdaniem wygorowana cena. Jesli zas za te pieniadze oferujesz poszerzenia wzorowane na abarthowskich, to chyba jest to niedroga oferta. Napisz dokladnie co oferujesz.

sory ale miełem na myśli abartha Rally a napisałem racing ogólnie mogę robić to i to zależy od ilści chętnych bo koszt form jest dość duży

niestety takich co znieraja chetnych zeby zarobic na formy jest az za duzo ...
i czesto sie to konczy tylko na gadaniu ....

ale mam nadzieje ze Ci sie uda
pozdrawiam
pawel

Moze zrobil bys mi taki sterczacy spojler od HF?

Może i masz rację co do tych form ale nikt się nie zgłosił to jest dziwne a robie na prawdę fajne rzeczy tylko że np.w polsce do lanci integrale sprzedałem jak dotąd 1 komplet cały i parę błotników zderzaki spoilery chyba 2 sztuki tylko znajomym nie wiem ludzie się chyba boją że to jakiś kant robi tak jak np.z Myszkierem na początku nie chciał nic nieorginalnego a teraz co tydzień goni z nadmorza do krakowa po części jesienią zaczynam strógać mojego X1/9 na abartha ale to będzie jedna sztuka i tyle może pare części we włoszech pogonię bo na lanci we włoszech całkiem nieźle zarabiam co miesiąc całego sprintera wysyłam sądze że na tym forum mam do czynienia tylko z właścićelami maluchów nic rozwoiowego i zabawa w piaskownicy nic wspólnego z sportem a szkoda ?

ja przepraszam , choć za sportowca sie nie uważam ale poczulem sie obrażony, to że chcesz zarobić na klubowiczach taż jest.....no ale przecież to jest kapitalizm...
nie każdu ma kase!!
jak masz dużo i nie wiesz co z nią robić to właśnie troche potrzebuje na prace przy głowicy...!!!!!
ps
mam zły humor

Nieładnie Bertonex oooj nieładnie...
Ostatnia część Twojej wypowiedzi godzi w użytkowników tego forum.
Jak chcesz zarobić to zalosowałeś zły klub i złe forum...
Poza tym mówisz, że nie ma nic wspólnego ze sportem...
A powiedz mi co mają wspólnego Twoje nakładki ze sportem???
I jeszcze jedno...mówisz, że tak wspaniale zarabiasz na lanciach i to we Włoszech...to porównaj sobie cene Lancii i części do niej z cenami Fiatów i częściami do nich i weź pod uwage, że to nie Włochy tylko Polska...

Sory za maluchy ale miałem na myśli to co z nimi robi większość waszych klubowiczy samochód jak samochód można go popsóć lub zrobić coś na prawdę fajnego i takich ludzi też tu znalazłem ale większość z was pisze tylko żeby pisać i pozatym nic innego nie tobi a moje części czy mają coś wspólnego ze sportem myślę że lista moich klijentów mówi sama za siebie :
ERRANI TIM (italy)
PFEIFER RANCING (ITALY)
IRECOMOTOSPORT
MYSZKIER
J.SKIBA
BAGYY&PORSCHE (ausrtia )

wiesz nikt nie wątpi w twoje umiejetnosci i nie watpie ze twoje produkty sa wysokiej jakosci co potweirdza lista klientow,jadnak ta sama lista mowi sama za siebie w jakich ilosciach dysponują oni gotówka...jak bym chcial kupic od ciebie komplet poszerzen i jakis spoilerek pod zderzak do przodu to kosztowalo by mnie to ok.2000 zeta+ 1000 na klasyczne felgi i z 500 na dobre opony do nich....suma mowi sama za siebie.dodam tylko ze moj maluch jest rynkowo warto 1/3 z tego a ja jestem ubogim studentem.ale jak mi takie podarujesz to na pewno sobie zaloze,obiecuje razem z reklama twojej firmy

Hmm... no faktycznie liste klientów masz niezłą
A teraz parę faktów, które mam nadzieje wyjaśnią wszystko...
Po 1. Jeśli chodzi o sport to klub F&F nie jest klubem czysto sportowym... Świadczy o tym duża liczba samochodów zrobionych na całkowitą serię m.in. dlatego, ze są klasykami.
Po 2. Ci którzy robią ze swoich Fiacików małe rajdówki wolą włożyć takie powiedzmy 400 złotych (koszt 4 nakładek na ranty) w zawieszenie, albo kubły, bo to jest bardziej przydatne.
Po 3. Do większości samochodów w tym klubie raczej nie pasują tego typu rzeczy.
Po 4. Mam nadzieje, że wyjaśniłem wszystkie nieścisłości

Pozdrawiam i życze klubowi F&F i Tobie zeby było tu coraz więcej autek do których można stosować takie nakładeczki (Abarth??? )

"na tym forum mam do czynienia tylko z właścićelami maluchów nic rozwoiowego"

płakać mi sie chce jak cos takiego czytam

Ten tekst o nierozwojowych właścicielach maluchów rzeczywiście potrafi człowieka niexle wpienić!!!!

@ moch - dlaczego wpienić??
i jeszcze jedno...
jak wsiadam do Kaszla to jestem niewyrośniety??
jak wsiadam do Duzego to jestem przerośnięty??
metamorfoza?? transformacjia?? załoga "Dzi"??
hmmmm nie pojmuję jednej rzeczy, skoro masz takich klientów i to gdzie?? skoro twoje kontrakty zamykają sie kwotami których zer zliczyć nie potrafię to z jakiej przyczyny szukasz zbytu w naszym kraju?? toż to byłby dla ciebie mezalians, dyshonor gdyby jakiś przeciętny kowalski robił u ciebie zakupy... a jeśli chcesz działąć harytatywnie?? hmmm to skąd te ceny??
zycze powowdzenia w szukani nowych rynków zbytu... obawiam się ze jeden moze "niezamożny" ale jednak rozwojowy własnie straciłeś...

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2004-08-05 11:53:29 ]

Przyczyny są dwie dla jakich szukam klijentów w polsce o pierwsze chciałbym widzieć na drogach naszego kraju więcej ładntch ptofesjonalnie odrestałrowanych aut to miłe jak we włoszech np .nakażdym rogu ulicy widać ładną 500 , a to co mają pochowane w garażach to już poezja ale niestety polska to dziki kraj młodzi posiadacze maluchów traktują je jako (fury na wiejską dyskotekę musi być tandetnie i bez gustu) już lepiej podobał mi się tuning lat 70 i 80 to było piękne wodniki na szybę pieski kiwaczki na półkę i te czatne nakładki na nadkola i kratki na klapę zaznaczam że były to kopie abartha PRL made ,na siłe robienie z auta tego czym nigdy nie było zwłaszcza zakładanie części zupełnie nie pasójących do historii modelu powinno być karalne .Druga przyczyna panowie zerknijcie na ebay lub inne aukcje na internecie ceny są straszne i u nas też tak będzie więc nie polecam czekać na lepsze czasy jeśli chodzi o remont taniej już nie będzie

Czy masz jakąś konkretną ofertę jeśli chodzi o dodatki do Fiata 131? I jeszcze jedno pytanie: czy produkujesz uniwersalne poszerzenia błotników - coś co pozwoli po dopasowaniu poszerzyć nadwozie 5-8cm na stronę? Może coś w stylu Łady VFTS?

Jeśli mógłbyś przedstawić swoją ofertę dla maluszka na priv lub na e-mail aryan@o2.pl byłbym wdzięczny w takim razie. Po przeczytaniu Twej listy klientów trochę mnie zmiękczyło.

Cytat:
2004-08-12 09:47:37, bertonex pisze:
Po pierwsze chciałbym widzieć na drogach naszego kraju więcej ładntch ptofesjonalnie odrestałrowanych aut to miłe jak we włoszech np .nakażdym rogu ulicy widać ładną 500 , a to co mają pochowane w garażach to już poezja

Jesli ci na prawde na tym zalezy to wrzuc na forum przykladowe czesci z cenami, np.: spojler na krawedz dachu, na krawedz bagaznika do 131, poszerzenia nadkoli do 131, caly Abarth-Kit.
Wtedy przekonamy sie czy bardziej zalezy ci na wlasnym interesie, czy na tym o czym piszesz.
Cytat:
na siłe robienie z auta tego czym nigdy nie było zwłaszcza zakładanie części zupełnie nie pasójących do historii modelu powinno być karalne.

Tez tak uwazam! Dlatego by to zmienic patrz punkt 1.
Cytat:
Druga przyczyna panowie zerknijcie na ebay lub inne aukcje na internecie ceny są straszne i u nas też tak będzie więc nie polecam czekać na lepsze czasy jeśli chodzi o remont taniej już nie będzie

U nas jeszcze dlugo tak nie bedzie. poza tym wiele cen na E-bay'u to zwykle naciagactwo. Niektore czesci zamienne do 131 mozna kupic bez problemu (np.: klocki hamulcowe) w normalnej cenie i nie trzeba do tego korzystac z aukcji.
Pomysl na czym ci zalezy. Skalkuluj sobie wszystko i przedstaw jakis cennik, bo na razie nic dokladnego na temat cen nie wiemy.
Czekam(y)