Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2004-05-30 23:17:48 potrzebuje spoilerek i nakladki na przednei nadkola. Jaka bylaby cena takiego zestawu? |
![]() bertonex kraków | 2004-05-30 23:23:24 jeszcze tego nie robie ale nakładki w granicach 100 zł za sztukę tj. 1 błotnik a spoiler 200 zł |
![]() bertonex kraków | 2004-05-31 08:01:00 sory ale miełem na myśli abartha Rally a napisałem racing ogólnie mogę robić to i to zależy od ilści chętnych bo koszt form jest dość duży |
![]() mufaz Cifilis IV,V,seat 850 POznań,Munchen | 2004-06-03 22:30:08 Moze zrobil bys mi taki sterczacy spojler od HF? |
![]() mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2004-06-17 00:15:54 ja przepraszam , choć za sportowca sie nie uważam ale poczulem sie obrażony, to że chcesz zarobić na klubowiczach taż jest.....no ale przecież to jest kapitalizm...
nie każdu ma kase!! jak masz dużo i nie wiesz co z nią robić to właśnie troche potrzebuje na prace przy głowicy...!!!!! ps mam zły humor ![]() |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2004-06-17 02:27:12 Nieładnie Bertonex oooj nieładnie...
Ostatnia część Twojej wypowiedzi godzi w użytkowników tego forum. Jak chcesz zarobić to zalosowałeś zły klub i złe forum... Poza tym mówisz, że nie ma nic wspólnego ze sportem... A powiedz mi co mają wspólnego Twoje nakładki ze sportem??? I jeszcze jedno...mówisz, że tak wspaniale zarabiasz na lanciach i to we Włoszech...to porównaj sobie cene Lancii i części do niej z cenami Fiatów i częściami do nich i weź pod uwage, że to nie Włochy tylko Polska... |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2004-06-17 12:42:01 Hmm... no faktycznie liste klientów masz niezłą ![]() A teraz parę faktów, które mam nadzieje wyjaśnią wszystko... Po 1. Jeśli chodzi o sport to klub F&F nie jest klubem czysto sportowym... Świadczy o tym duża liczba samochodów zrobionych na całkowitą serię m.in. dlatego, ze są klasykami. Po 2. Ci którzy robią ze swoich Fiacików małe rajdówki wolą włożyć takie powiedzmy 400 złotych (koszt 4 nakładek na ranty) w zawieszenie, albo kubły, bo to jest bardziej przydatne. Po 3. Do większości samochodów w tym klubie raczej nie pasują tego typu rzeczy. Po 4. Mam nadzieje, że wyjaśniłem wszystkie nieścisłości ![]() Pozdrawiam i życze klubowi F&F i Tobie zeby było tu coraz więcej autek do których można stosować takie nakładeczki ![]() ![]() |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2004-06-17 16:37:32 "na tym forum mam do czynienia tylko z właścićelami maluchów nic rozwoiowego"
płakać mi sie chce jak cos takiego czytam |
![]() moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-08-05 01:45:03 Ten tekst o nierozwojowych właścicielach maluchów rzeczywiście potrafi człowieka niexle wpienić!!!! |
![]() sFiatowiec F&F Sympatyk 125p; 126p Częstochowa | 2004-08-05 11:50:43 @ moch - dlaczego wpienić??
i jeszcze jedno... jak wsiadam do Kaszla to jestem niewyrośniety?? jak wsiadam do Duzego to jestem przerośnięty?? metamorfoza?? transformacjia?? załoga "Dzi"?? hmmmm nie pojmuję jednej rzeczy, skoro masz takich klientów i to gdzie?? skoro twoje kontrakty zamykają sie kwotami których zer zliczyć nie potrafię to z jakiej przyczyny szukasz zbytu w naszym kraju?? toż to byłby dla ciebie mezalians, dyshonor gdyby jakiś przeciętny kowalski robił u ciebie zakupy... a jeśli chcesz działąć harytatywnie?? hmmm to skąd te ceny?? zycze powowdzenia w szukani nowych rynków zbytu... obawiam się ze jeden moze "niezamożny" ale jednak rozwojowy własnie straciłeś... [ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2004-08-05 11:53:29 ] |
![]() Mixer133 131, Trabi, KTM 250 ... Warszawa | 2004-08-13 00:26:48 Czy masz jakąś konkretną ofertę jeśli chodzi o dodatki do Fiata 131? I jeszcze jedno pytanie: czy produkujesz uniwersalne poszerzenia błotników - coś co pozwoli po dopasowaniu poszerzyć nadwozie 5-8cm na stronę? Może coś w stylu Łady VFTS? |
![]() moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-08-15 00:33:03 Jeśli mógłbyś przedstawić swoją ofertę dla maluszka na priv lub na e-mail aryan@o2.pl byłbym wdzięczny w takim razie. Po przeczytaniu Twej listy klientów trochę mnie zmiękczyło. |
![]() neutrino33 Fiat 131 Łódź | 2004-08-16 14:41:02
Jesli ci na prawde na tym zalezy to wrzuc na forum przykladowe czesci z cenami, np.: spojler na krawedz dachu, na krawedz bagaznika do 131, poszerzenia nadkoli do 131, caly Abarth-Kit. Wtedy przekonamy sie czy bardziej zalezy ci na wlasnym interesie, czy na tym o czym piszesz.
Tez tak uwazam! Dlatego by to zmienic patrz punkt 1.
U nas jeszcze dlugo tak nie bedzie. poza tym wiele cen na E-bay'u to zwykle naciagactwo. Niektore czesci zamienne do 131 mozna kupic bez problemu (np.: klocki hamulcowe) w normalnej cenie i nie trzeba do tego korzystac z aukcji. Pomysl na czym ci zalezy. Skalkuluj sobie wszystko i przedstaw jakis cennik, bo na razie nic dokladnego na temat cen nie wiemy. Czekam(y) |