MotoNews.pl
7 INSTALACJE GAZOWE FIRMA HAVO PROMOCJA?????? (51102/0)

INSTALACJE GAZOWE FIRMA HAVO PROMOCJA??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Otoz mam zapytanie do szanownych gazownikow. Czy ktorys z was slyszale kiedykolwiek o firmie HAVO?

HAVO Instalacje LPG
Bugaj 14
26 - 120 Bliżyn
woj. świętokrzyskie
www.havo.com.pl

Pytam dlatego, gdyz moj kolega znalazl calkiem niedawno ich oferte. I jak pokazal mi ceny to troszke usiadlem.
A mianowicie-->

Typ zasilania Uwagi Cena od:
Gaźnik --- 950 zł
Wtrysk jednopunktowy --- 1050 zł
Wtrysk wielopunktowy --- 1150 zł
Wtrysk wielopunktowy Plastikowy kolektor dolotowy 1900 zł
Sekwencyjny wtrysk gazu 3500 zł

Oczywisicie wszystko renomowanych firm typu LOVATO, LOVITEC, BRC, LANDI, LANDI RENZO, AUTRONIC, TOMASSETTO.

I teraz mam pytanie. Jak sie orientowalem odnosnie zamontowania np. do mojego auta (Hyundai Accent 1.3 12V plastik kolektor) w innej firmie, to srednia cena za SEQUENTA to 5000-5500zl. Na wielopunkcie srednio 3000-3200.
A tutaj cena np. Sekwencyjnego jest duuuzo nizsza, no bo bagatela o 2 tys zl. WOW.

Moj kolega ma zamiar tam zalozyc, natomiast ja nie jestem przekonany. Dlaczego ceny sa na tak niskim poziomie? Czy to nie jest jakis WALEK?

Pozdrawiam

Wow Bombastic ze az tyle osob udzielilo jakiejkolwiek info

Ja mam założony wtrysk OMVL REG DREAM XXI, koszt wyjściowy to 3800 brutto ze zbiornikiem toroidalnym (minus % jako dla firmy współpracującej ), tak więc myślę, że to przyzwoite ceny, tylko ciekawe jak tam ich doswiadczenie w montażu.
Pozdrawiam

Cześć, z ofertą tej firmy spotkałem się gdzieś 8 mieś. temu na Allegro. Dzwoniłem i twierdzą że dają pełny swrwis oraz uznają przeglądy gwarancyjne z innych warsztatów ( koszty dojazdu ). Rozmawiałem z chłopcami z Kielc oraz Skarżysko-Kam. i twierdzą że tam jest tzw. " zagłębie gazowników ", dali jeden adres podobno jeszcze tańszy : PARZNICE 90 a
PE - gaz Kowala

tel. 048/3846829, kom 604887429
paq jeśli Ty lub kolega dacie gaz z tamtąd to napiszcie coś. Narka

ja do nich napisalem jakies 2 tyg temu i wczoraj mi odpisali
Cytat:
Witam!

Sekwencyjny wtrysk gazu Emmegas to koszt 4200 zł.

Sekwencja Autronic Mistral lub Voltran to koszt 3650 zł.

Czas montażu 8 - 10 godzin.

Na konkretny termin należy umawiać się telefonicznie: 0603 588 907.

Pozdrawiam

inż. Hubert Kępa