MotoNews.pl

Kierownica do Poloneza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje porady jaka kierownice najlepiej zamontowac do Pidola? I jak najtaniej da sie to zalatwic, Momo sa piekne ale razem z naba to majatek...

Na niektore wielokliny pasuja kierownice z malucha "monte carlo" albo DFa "Monte Carlo" sa to trojramienne z dziurami w raminach. Bardzo ladne. Halas ma chyba taka niech zrobi zdjecie i pokaze. Ale zawsze z 2 kierownic mozna zrobic jedna

No fajne! Tylko co z tym atestem?
Ja juz i tak bede miec problem ze strumienica (a raczej katalizatorem...).

Cytat:
2004-05-31 17:51:45, Peedy pisze:
No fajne! Tylko co z tym atestem?
Ja juz i tak bede miec problem ze strumienica (a raczej katalizatorem...).

No w Dfach i malcach atest mialy ale w poldku to juz kazda bedzie miala problem. Ale ogolnie raczej tego sie nie czepiaja.

Cytat:
2004-05-31 15:59:32, Peedy pisze:
Potrzebuje porady jaka kierownice najlepiej zamontowac do Pidola? I jak najtaniej da sie to zalatwic, Momo sa piekne ale razem z naba to majatek...

Moge zrobic ci fotke jak ja to rozwiazalem...
Piekna kiere od astry GSI z aluminiowym srodkiem rozwiercilem na 33mm i w srodek na 8 malych imbusach wstawilem sam wieloklin z kiery od maluszka...z zewnatrz nie widac ze kombinowane a efekt niezly...nikt nie ma bo maluchowskie to w co drugim poldolocie siedza

u mnie jakoś normalnie kierownica dwuramienna od kaszla pasowała i fajnie wygląda - no i więcej miejsca na noi jest

No dokładnie tak jak Alien pisze w moim kancie własnie w tamtym tygodniu założyłem kierowniczke 3 ramienną z wersji monte carlo!! Jest ona mniejsza niż standardowa kierownica od malucha i dodatkowo jest grubsza i obszyta skórą!! Poprostu rewelacja!! Jutro zrobie zdjęcie i wam pokaże!! Mi się udało ją dostać za 20zł bo gość nie wiedział za bardzo co to za cacko no i miała troszke ramiona obtrzaskane!! Ale doprowadzenie jej do porządnego stanu łacznie z czyszczeniem i malowaniem zajeło mi jedno popołudnie!!

Jakoś nie moge znaleźć fajnej kiery Monte Carlo od kaszla

Cytat:
2004-05-31 19:09:15, slavny pisze:

Piekna kiere od astry GSI z aluminiowym srodkiem rozwiercilem na 33mm i w srodek na 8 malych imbusach wstawilem sam wieloklin z kiery od maluszka...z zewnatrz nie widac ze kombinowane a efekt niezly...nikt nie ma bo maluchowskie to w co drugim poldolocie siedza

Bardzo chetnie to zobacze ale chyba sie nie podejme zrobienia...
A gdzie w Krakowie mozna kupic kierownice, zeby jakis wybor byl...

Cytat:
2004-06-01 16:06:27, Peedy pisze:
Cytat:
2004-05-31 19:09:15, slavny pisze:

Bardzo chetnie to zobacze ale chyba sie nie podejme zrobienia...
A gdzie w Krakowie mozna kupic kierownice, zeby jakis wybor byl...

Poszukaj od malca na szrotach ale nie wiem czy podejdzie bez przerobek do poldka twojego bo to zalezy od wieloklina.

Dzis to pofotografuje ale nie wiem jak sie to umieszcza na stronie...

Co do ewentualnych krytyk to NIE PRZYJMUJE

wszystko robilem sam i wlasnymi recamy i jestem bardzo dumny

Cytat:
2004-06-01 17:41:24, slavny pisze:
Dzis to pofotografuje ale nie wiem jak sie to umieszcza na stronie...

Co do ewentualnych krytyk to NIE PRZYJMUJE

wszystko robilem sam i wlasnymi recamy i jestem bardzo dumny

Wrzuc do swojego profilu. Tylko zdjecia musza byc zmniejszone do co najwyzej 100kb.

Mam te foty ale za diabla nie wiem jak je wkleic

Wrzucilem do profilu

zajebiscie wyglada ta kierowniczka...

Fajniutko. Mi się również podoba

TRAKTUJE WASZE WYPOWIEDZI JAKO KOMPLEMENT

Tak wygląda moja kierownica :Mote Carlo

Kiera halasa krecilem i powiem ze taka mala naprawde jest spoko. A twoja z astry tz spoko wyglda.

No obie sa super, takze bede szukac. Za rozwiercanie raczej sie nie bede brac...