Zaglowki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie macie jakiegos sposobu aby te przeklete zaglowki nie byly krzywo nad fotelem. Sa mocowane tylko z jednej strony i tam jest OK, ale z drugiej wsuwaja mi sie w fotel i sa krzywo. Moze jestem zbyt przewrazliwiony, ale fajny by bylo jakby byly rowno.

hehe sorki za OT, ale czytam tytuł postu i sie zastanawiam "jakie kurna żaglówki"
dopiero po chwili zajarzyłem że chodzi o zagłówki...

A serio - ja nie mam takiego problemu więc nie pomogę

ja mam dwa zgłówki mówki w piwnicy jak by co

ja mam dwa zgłówki nówki w piwnicy jak by co. a krzywych żaglówek nie widziałem

Cholerka- to sobie narobilem. Nie ma to jak polskie znaki.

Właśnie - może spróbuj wymontować zagłówki i naprostuj te pręty które wchodza w fotel - mysle że powinno pomóc

Chodzi oto ze ta dziura w fotelu jest jakby za duza. Prety sa proste. Przydaloby sie takie zabezpieczenie regulacji wysokosci jakie jest po drugiej stronie.

Nie widziałem auta, gdzie ta regulacja byłaby zamontowana z obydwu stron. Zagłówki nie są elementem który reguluje się przed każdą jazdą. Możesz pokusić się o oklejenie pręta bez zabezpieczenia jakąś izolacją i tyle.

Piotr-ek, "jakaś izolacja" w ESPERO !!!
Toż to profanacja i do tego w kabinie, pod maską to może jeszcze bym zrozumiał...

Nie w kabinie tylko w głebi fotela... dopiero na złomie za kilka lat podczas recyclingu znajdą.

Cytat:
Nie widziałem auta, gdzie ta regulacja byłaby zamontowana z obydwu stron. Zagłówki nie są elementem który reguluje się przed każdą jazdą

to wsiądź do Poloneza

[ wiadomość edytowana przez: rjsunset dnia 2004-06-09 18:19:23 ]