Dlaczego należy szybko jeździć?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w niedzielę wracam sobie z miasta łodzi. po cimku. a że w nocy mniej widze to szybciej jeżdżę ( żeby szybciej być w domu i nie mieć wypadku). w pół drogi cisnienie mi wzrosło więc nerwowo szukam parkingu lub czegokolwiek-żeby-odcedzić-nerki. patrzę no jest parking za 500m, rura bo już w kałuzy jadę. jest skręt do lasu cmyk w prawo ................. i jak nie jebnie !!! myślałem że samochód urwało za moim fotelem! zjazd na parking i owszem jest tyle że ze skocznią dla Małysza, siakieś 30cm! w myślach już widziałem pekniete sprężyny, rozbite kielichy, urwany zderzak i takie tam.
i tu miłe rozczarowanie
ponieważ było ciemno a latarka oczywiscie w domu stwierdziłem że ee tam jeszcze 60km, damy rade ( 5 osób na pokładzie ze mną u steru). rano pojechałem na co mogłem i .... nic, trochę hak z tyłu obtarty, geometra oki, zbieżność oki, amory i spr. oki.

uff

a chujów od dróg w tym przaśnym kraju to bym zgwałcił i zabił lub zabił i zgwałcił, jak kto woli

dlatego nalezy mjeździć szybko , jakbym jechał wolniej to albo zwis, albo bym coś upierdolił

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2004-06-01 14:11:28 ]

Ja bym sie z takim ladunkiem bal o podluznice...

właśnie w sprawie szybkosci , coś mam z silnikiem bo wyciągam tylko 240 a na liczniku mam 280 , prosze o pomoc i fachowe porady.
dziekuje DanDan

Zgodnie z tym co ustalilismy telefonicznie brakuje Ci tuningowej choinki na lusterku koniecznie w czerwonym kolorze

W Asterce 1.4, 60KM mialem licznik do 220... tam to dopiero mialem silnik spierd....

DanDan sprobuj jechac z gorki )

Dan Dan,
strumienica, briski, stożek, power rura, wszystko co najlepsze tunnig baja.

Jakbys chciał szczegółowych porad to na priv.

DanDan --- koniecznie naklej wielkiego "tuning diabła" na tylnej szybie - on będzie Cię straszył a ty bedziesz uciekał, km/h/max MÓROWANE.

Cytat:
2004-06-01 17:48:58, DanDan pisze:
właśnie w sprawie szybkosci , coś mam z silnikiem bo wyciągam tylko 240 a na liczniku mam 280 , prosze o pomoc i fachowe porady.
dziekuje DanDan

DanDan: zmień położenie drążka na jazdę do przodu!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Sprzedaj Omegę i kup coś szybszego, jak się nie będziesz bał na tym kartoflisku to polecisz nawet 360km/h

DanDan proponuje............

BESTIA

pozdro

hehe iskra albo miga jakiegos z rozbiorki i nie ma to tamto 2000 km/h polecisz (w doslownym slowa znaczeniu

no to mu poradziliście ... nie ma co

No panowie zamykam licznik , choinka o zapachu" new car",
niebieskie spryskiwacze , power rura , sportowe sandały i łokieć za oknem
ps .zdjęcia nie zrobiłem bo prawą ręką trzymałem kierownice a lewa pracowałem nad współczynnikiem oporu powietrza .
pozdro DanDan

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2004-06-07 07:51:52 ]

JEZUUUUUUUUUU!!!!!
Los Grande- to ty jesteś na pewno. a podtlenek to najlepiej połknąć.

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2004-06-07 07:52:36 ]

jasne że gwarantowane! remoncik silnika też gwarantowany!!

Cytat:
zyskujemy większą eksplozje w komorze cylindra

Zwlaszcza po tej ekspolizji...