FELGI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Bardzo pilnie poszukuje piecioramiennych felg, plaskich z niewielkim rantem. Widzialem je na paru polonezach ale nigdzie ich nie moge dostac. To sa chyba 13" szare.
Pomozcie bo zachorowalem na nie, nie sa to jakies drogie lub wyszukane felgi wiec mam nadzieje ze pomozecie
Pozdro

Poszukaj na allegro. Jak nie bedzie to sa tam ludzie ktorzy sa w stnaie zalatwic takie napewno. Pojezdzij po serwisach z ogumieniem, po szrotach itp. Na gielde na zeraniu pojdz. W wawie masz wieksze mozliwosci niz np ja.

No dokładnie tak jak alien napisał : złomy,serwisy ogumienia,no i oczywiście żerań!! Myśle że w Wawie nie bedziesz miał z tym problemu!! Ostatnio właśnie takie felgi zakupił na złomie w Opolu Dvl i dał za nie 300zł 5szt.!!! A wydaje mi sie że na Allegro też powinieneś je bez problemu dostać!! Życze udanych poszukiwań!!

widzialem ostatnio te fele w stw na jakims poldku no i nie powiem ladnie wygladaja...fajne

Niestety nie udalo mi sie zdobyc tych felg.
Kupilem w rezultacie normalne piecioramienne felgi fso od plusow razem z oponami po jednym sezonie Dayton D100 185/70/R13.
Za caly komplet 4 kol dalem 550 zl, wiec chyba sie oplacalo.
Jak mi wpadna felgi ktorych szukam to i tak je kupie a te sprzedam )

Cytat:
2004-06-07 13:28:27, strzala pisze:
Niestety nie udalo mi sie zdobyc tych felg.
Kupilem w rezultacie normalne piecioramienne felgi fso od plusow razem z oponami po jednym sezonie Dayton D100 185/70/R13.
Za caly komplet 4 kol dalem 550 zl, wiec chyba sie oplacalo.
Jak mi wpadna felgi ktorych szukam to i tak je kupie a te sprzedam )

Jak dobre opony to spoko, cena dobra. Ja za tyle mialem 15'' z oponami