Kiedy cos w lublinie?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
eh ciepło sie zrobiło sesja sie niedługo skończy łada sie marnuje... a tu nic zadnej wiadomości o jakims spocie czy zlocie w lublinie cisza moze by tak cos zorganizowac?? co wy na to lubelacy??

miłego tygodnia i weekendu 4all

na forum klubowym juz pytałem wiec i tu pytam!

KIEDY JAKAS IMPREZA ŁADZIANKOWA W LUBLINIE?

W KOŃCU CIEPŁO JUZ I DZIEŃ JUZ DŁUZSZY

MOZE BY TAK COS.................

O spotach piszemy w tym dziale, nie w dziale KLUB
Cały czas jesteś na forum klubowym..

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-06-03 21:50:57 ]

arsen cos Ty taki nerwowy? zebys sie nie wypalil za szybko...
proponuje Ci, jak bedziesz jechal gdzies w Bieszczady na wakacjach, to wpadnij przy okazji, chetnie spotkam sie z Toba

Arsen, w sobotę w W-wie mamy spotkanko. zapraszamy

Jak pamiętam swoje eskapady na lubelszczyznę to ładzianek klasycznych w tamtych rejonach jest dostatek. Nie tylko na polskich numerach, ale i ukraińskie obładowane zwykle towarem , często w wersjach 2101-06.
Powinno być łatwiej ze znalezieniem towarzystwa niż np. w moich rejonach. Na moje 30000 tys. miasto jest jedna sztuka 2106 ( raz widziana na ulicy) i kilka 2107 ( obserwowałem mniej niż cztery w ostatnim roku , mogą stacjonować gdzieś w okolicy )...Jest też parę niwek, zwykle służbowych z leśnictwa.

Grzesiu, a może Ty masz ochotę wpaść do Wawy w sobotę w odwiedziny??
Zapraszamy!!

Cytat:
2004-06-03 23:39:12, krycho pisze:
Grzesiu, a może Ty masz ochotę wpaść do Wawy w sobotę w odwiedziny??
Zapraszamy!!

Jesteście kochani, ale mam robotę... Więc jednak nie tym razem, ale w do Sulejowa beę się starał zaplanować tak, zeby żadne prozaiczne przeszkody nie zatrzymały.

arsen, spoty odbywają sie od czasu do czasu, ale są uwarunkowane możliwościami czasowymi klubowiczów. Jesli cos sie bedzie większegfo szykować na pewno będzie to na forum.

Pozdrawiam

dzieki piekne ale do wa-wki nie brykne niestety nie nada.
ale w wakacje bede mnuustwo razy w bieszczadach niestety nie moja ładną moze jak pojade do nieznajowej to da sie skrecic jakąś niwke i bryknąc do zagurza w odwiedzinki
pozdrawiam

lublin wstydzcie sie!!!patrzcie co sie dzieje na forum spoty spoty i jeszcze raz spoty!!!!!
a w lublinie?N.I.C.
wstydzcie sie powtarzam po sto kroc wstydzcie

A zebyś wiedział zże sie wstydzimy.

Prawde mówiąc moja Łajdaczka chciałaby jeszcze ostatni spot razem ze mną zahaczyć.

Może coś sie trafi.

Arsen, daj na siebie jakieś bliższe namiaruy (na priva ) bo mi dość często zdaża sie przez Jastków z pracy pomykać.

bo trzeba zrobić tak:

zaproponować czas i miejsce, rozesłać na privy, maile, gg wszystkim z regionu zaproszenia.... i czekać na odzew.

Samo to się na pewno nie zorganizuje...

oki mam juz gygy wszystkich potrzebnych uwaga uwaga atakuje

"bryknąc do zagurza w odwiedzinki "

ja ci dam Zagórz przez u otwarte!!!!! moje rodzinne miasto!!!

arsen daj znac keidy bedziesz jechal w Bieszczady, gdzie i na jak dlugo, to calkiem moozliwe ze w lipcu dolacze sie ...LADA oczywiscie

fruwak nie złosc sie maj polisz is not łel bat ajm lirning

pozdrawiam na 100%bede w jaśle i moze do teleśnicy wyskocze(solina)

zapraszam

mam powanie traktowac to zaproszenie? masz tam jakis domek letniskowy?

tomek ty nie wiesz co to telesnica?
to jest jedna z zatok soliny do tej pory nie zamieszkała przez nikogo!! tam sie pod namioty jezdzi!!!
i my tak jedziemy

jutro jade do kazimierza kto ma ochote na picie piwka cieniu starych kaminnic zapraszam

zmiana planów jade w piatek rano