Moje Fiaty-Moje WWW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zmontowałem na szybko stronkę o moich cudeńkach
W dziale Fiat 131 są piersze fotki z prac, które dziś ruszyły. Jak zdarłem brezent z dachu to się załamałem

P.S. Sorki ale własnie zauważyłem, że rozjechała się troszkę nawigacja i wszystko się otwiera w nowych oknach. Kiedyś to poprawię

KLIK KLIK

no dużo orginalnej blachy ci nie zostało oj będzie łatania

ale nie wiedziałem że to ma hamulce tarczowę

spoko podoba mi sie strona i to co na niej sie dzieje .. jak bede mial swoj new car bedzie tez histria tworzenia ) na razie zazdroszcze czasu na przerobki fiacika ) hehehe
w nastepnym miesiacu kopie przed garazem kanal bede wykladal kostke a pozniej modernizowal garaz musze sobie miejsce zrobic do przerobek samochodu

seru powiedz mi : ty bedziesz cos specjalnie zmienial w tym aucie : pusty w srodku sportowe fotele klatka .. agresywna maska z wlotem ala american muscle .. rozumiem ze silnik tez bedzie rzezbiony ? PP aha .. dam ci cynk o miejcu wiadomo jakim jeszcze sie dokladie kolesia wypytam gdzie to jest )) ( jak chcesza wieksza ilosc mozemy sie zgadac i ci busem przewioze)

hm mnie strona nie dziala

moze firewall ci block robi

nie pisz emi ze strona nie dziala z powodu przekroczonego limitu transferu

http://fiat131s.glt.pl/

moze u ciebie jest limit bo u mnie dziala

usun katalog "windows" to zawsze pomaga

Update na stronce No i poprawiłem buga z otwieraniem w nowych oknach każdej podstrony.

Żeby nie szukać...

Co do stylu, to nie wiem jeszcze ale na pewno nie będzie hard-core wlotu na masce. Z zewnątrz chcę jak najmniej zmian-jest zbyt klasyczny i rzadki na przeróbki. Silnik oczywiście mocniejszy. Z resztą już leży w garażu i czeka 1.8 DOHC 111 KM w standarcie a ja standartów nie zakładam Być może zapakuję też do niego NO2 jak kasy starczy No i mam już dwie stalowe fele z ogrooomnym rantem na tył 6,5 cala

SerU tak po 15 czerwca będę wolny więc moze bym ci się przydał do pomocy przy remoncie twoich autek a przy okazji sam bym się czegoś nauczył albo pomęczył przy okazji swojego Golfa.

Co ty na to ??

hmmm zdazysz seru zrobic do zlotu 2 dniowego

Lava-dzięki za ofertę pomocy ale teraz to będę go robił jedynie z doskoku bo mam kupę innej roboty. Jak coś to na pewno po Ciebie wpadnę i pojedziemy pogrzebać

Co do skończenia...Muszę się wyrobić do 15 lipca-wtedy kończy mi się przegląd poldka i nie będę go już rejestrował. Budę tego 131 do tego czasu pewnie zrobię ale czy silnik zapakuję...czas pokaże

heheh .. no ja tez nie mam czasu na rozbiorke mojego f126p stoi i rdzewiejej mialem dostac rame od bugy .. ale cholrea ktos ja lyknal i jakos teraz nie mam kasy zeby wydac na rame 1,5 kilo zeta ... moze wiece gdzie robia jakies tanie ramy ? bo szkoda mi kaszlaka puscic w przepasc a mieszkam na wiosce i porajdowal bym sobie po polach )

Cytat:
2004-06-07 09:16:00, -SerU- pisze:
Lava-dzięki za ofertę pomocy ale teraz to będę go robił jedynie z doskoku bo mam kupę innej roboty. Jak coś to na pewno po Ciebie wpadnę i pojedziemy pogrzebać

Co do skończenia...Muszę się wyrobić do 15 lipca-wtedy kończy mi się przegląd poldka i nie będę go już rejestrował. Budę tego 131 do tego czasu pewnie zrobię ale czy silnik zapakuję...czas pokaże

SerU wiem że może głupio się pytam, ale co zamierzasz zrobić z Poldkiem ??

Lava-Poldek idzie na części bo w całości nie opłaca mi się go sprzedawać. Za silnik dostanę 450 zeta (po remoncie i zrobiona "po mojemu" głowica a i tak nie odzyskam tego, co w ten silnik włożyłem), za skrzynię 100, za różne duperele jakieś 200 a to co zostanie oddam na złom i zgarnę bonusowo jeszcze jakieś 200 Czyli 950 zeta. Do tego zostają mi papiery i instalacja gazowa Za 1200 zeta nikt go ode mnie w całości nie kupi nawet z gazem bo wygląda, jak wygląda-trzeba by go pomalować i powalczyć z rudą na drzwiach.

Uuu, to nie będzie turbodoładowywań?

Cytat:
2004-06-07 18:39:40, -SerU- pisze:
Lava-Poldek idzie na części bo w całości nie opłaca mi się go sprzedawać. Za silnik dostanę 450 zeta (po remoncie i zrobiona "po mojemu" głowica a i tak nie odzyskam tego, co w ten silnik włożyłem), za skrzynię 100, za różne duperele jakieś 200 a to co zostanie oddam na złom i zgarnę bonusowo jeszcze jakieś 200 Czyli 950 zeta. Do tego zostają mi papiery i instalacja gazowa Za 1200 zeta nikt go ode mnie w całości nie kupi nawet z gazem bo wygląda, jak wygląda-trzeba by go pomalować i powalczyć z rudą na drzwiach.

Gdybym miał prace do której bym dojeżdzał to bym dał i 1200. Tym bardziej że strasznie podobają mi się Poldki "borewicze" koloru pomarańczowego, mające gaz.

W dalszym ciągu w garażu mam 5 szt, alusów które mógłbym do niego wrzucić.

Szkoda że nie chcesz go sprzedać

Cytat:
2004-06-07 18:53:46, WilK pisze:
Uuu, to nie będzie turbodoładowywań?

bedzie supercharger