Pilot do Video Panasonic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak off to off - może ktoś z szanownych kolegów jest zorientowany jakie oryginalne piloty (chodzi mi o numer katalogowy) nadają się do obsługi magnetowidu Panasonica model NV-SD420. Mój niestety gdzieś mi wcięło, w zamienniki nie wierzę, a żeby kupić coś w normalnej cenie na allegro, muszę znać typ. W serwisach spławiają mnie strasząc ceną (coś koło 3 stów ) i numeru nie chcą podać, a w necie nie mogę znaleźć żadnego zestawienia.

Zrób to co zrobiłem ja - czyli kup zamiennik z możliwością nauki od innego pilota. Świetna sprawa. Teraz jednym pilotem obsługuję 2xTV, SAT, VCR i amplituner. Jak kupowałem swój, to sprzedawca zgodził się, żebym go sprawdził w domu i ewentualnie oddał.

Cytat:
2004-06-04 14:21:03, Walus pisze:
Mój niestety gdzieś mi wcięło

a mój wpierdolił królik - przyciski są równe z obudową

Daleko mieszkasz ....na giełdzie elektronicznej w Sosnowcu-Milowicach /to niestety wg mapy G. Śląsk czyli w cholerę daleko/...są specjaliści od pilotów....kilka stanowisk handlowych ma tak sakramencki asortyment, że na 99% znaleźliby cosik do Twojego Panasa! Co do Twojej niewiary w zamienniki...kupowałem znajomym już ze 4-5 pilotów do różnych marek....zamienniki to były wszystkie!! –zadowolenie też wszyscy bo działa absolutnie wszystko w ich maszyneriach, a 2 osoby stwierdziły, że te podróby są znacznie lepiej i solidniej wykonane!! /jutro ktoś tam jedzie z kolegów to poślę mu SMS coby się zapytał jak to wygląda w Twojem przypadku/

DeeJay!!...Dobrze przyrządzona potrawka z królika jest bardzo smaczna!

Cytat:
2004-06-04 23:15:14, bogdan1 pisze:

Świete słowa bogus ,świete...

Cytat:
Daleko mieszkasz ....na giełdzie elektronicznej w Sosnowcu-Milowicach /to niestety wg mapy G. Śląsk czyli w cholerę daleko/...są specjaliści od pilotów....kilka stanowisk handlowych ma tak sakramencki asortyment, że na 99% znaleźliby cosik do Twojego Panasa! Co do Twojej niewiary w zamienniki...kupowałem znajomym już ze 4-5 pilotów do różnych marek....zamienniki to były wszystkie!! –zadowolenie też wszyscy bo działa absolutnie wszystko w ich maszyneriach, a 2 osoby stwierdziły, że te podróby są znacznie lepiej i solidniej wykonane!! /jutro ktoś tam jedzie z kolegów to poślę mu SMS coby się zapytał jak to wygląda w Twojem przypadku/

Jakby co to znam bliższe ,że tak powiem rozwiązanie:
Znana w całym kraju giełda elektroniczna (w niedzielę) na warszawskim Wolumenie - tam jest wielu speców od pilotów.
Mimo wszystko to nadal BARDZO daleko.

zobacz w MAGSERV na Kilińskiego

Cytat:

Już raz była skierowana w stronę piekarnika, ale.....

... ale na szczęście ja również byłam w domciu

A przy okazji mała zmianka - ona była już wewnątrz piekarnika Kochanie

Zamiast upiec krolika upiekli byscie jakis CHLEB

Po rozszyfrowanie tego rebusa odsylam do Krzysztofa Piaseckiego i jego skeczu "Pieczenie Chleba"

Jaki beb mamy piec ?
Rebusów nigdy nie lubiłem to Piotruś przyładuj prosto z mostu o co chodzi ?
Masz na myśli małego DJ'ka ?

Nawet mi się nie waż wsadzać go do piekarnika !

===
miałam oczywiście na myśli zawartość spodni
KeyJey co z tym chlebem bo i mnie zaciekawiło

[ wiadomość edytowana przez: Caroline dnia 2004-06-07 22:30:53 ]