| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2004-06-05 00:53:37 a chcialem sobie cos takiego sprawic.... jakis wzmacniacz syganu, czy wlasnie filtr.....olwam w takim razie.. radio pierdzi i tak i tak.
Wiec po co LADowac kase?!?!? |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-07 09:58:48 pomijajac fakt, ze niemal kazde radio ma taki filtr na pokladzie.
skoro moja bazarowa tandeta ma, to mysle, ze i te lepsiejsze miec musza.... a filtr na kabel antenowy - w kazdym elektrosklepie jest. tylko mowic, ze do FM. a kondensator opisany w maluchu tez mialem. Ale nie powodowal zadnych uszczerbkow... nic nie powodowal taka chyba ich watpliwa uroda |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-07 10:29:17 w kazdym powiadasz adasco? ta ja po lubelcu chodze i szukam filtru albo wzmaniacza fm juz oj nie wiem ile, nigdzie nie ma! jak kiedys na bazarze kupiłem to ze 2 tyg. podziałał a potem do smietnika.a radio jak "gubiło fale" tak gubi! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-07 12:46:18 a moze wystarczy zalozyc dobra antene w dobrym miejscu???
wcale nie mnusi to byc wina braku wzmacniacza... |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-07 13:27:40 hmm antene to mam klasyczna i w dodatku w jak najbardziej klasycznym miejscu jak pan Bóg przykazał. a w ładzie to w sumie fabrycznie montowali wzmacniacze tyle ze poprzedniemu włascicielowi sie przydał |
Adik20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara/Opel Vec ... Pawłowice/ Rybnik | 2004-06-07 13:33:20 zależy też od rodzaju anteny, bo są takie szmelce długie jak antena od CB a nic to nie daje a są takie króciutkie i super łapią, ja mam założoną starą unitrowska antene, cała z metalu i super odbiera, nie ucieka mi fala ani nic, ale dużo zależy jednak od jakości wykonania radia( tzn. elektroniki jaka w nim jest) bo teraz mam dobre radio, a wcześniej miałem jakiegoś CAar Sound, miał cyfrowe radio, Auto revers na kasecie i troszke takich tam bajerów ale ze słabszych stacji traciłem sygnał!!!!! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-07 14:13:23 wazne jest czyste polaczenie na gwincie pret - obsadka anteny. Musi byc pret dokrecony, a gwint oczyszczony. Polecam kontaktsprej lub wazelinke techniczna (do anteny oczywiscie - bez kosmatych mysli mi tutaj) |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-07 15:14:25 ja mam jakies niemieckie radio cyfra autorevers itd. antenke mam spoks moze ja porawie według wskazań ale wazelinka sobie zostawia jeszcze sie moze przydac eh chyba sie zbiore i kupie sobie jakeś cd...i wzmacniacz do głosników...moze wtedy bedzie lepiej |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-08 01:32:24
Arsen jak chcesz miec CD to lepiej sobie kup najprostszy CD-rom i podepnij - pozniej jeszcze tylko korektor i za grosze bedziesz mial, a za ta kase sobie kupisz fajny wzmacniacz. Poszukaj na forum gdzies byl o tym watek i schematy do tego - kolega dcnt ma takie cos u siebie i calkiem niezle gra - tez sobie takie cos bede robil - polecam !!! |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-13 13:30:35 mój kuzyn miał takie coś w wargolcu i no grało grało ale sakało przerywało itd.pozatym to gdzie ja to wszystko zmieszcze?cd-rom+radio+6głosników(4-3droż.+2skrzynki)+wzmacniacz+korektor(w sumie mam 12kanałowy w radiu)
ale najgorszy motyw jest z montażem bo trzeba tak zamontowac zeby sie bujało ładnie i łyta nie przeskakiwała brejdak miał na jakiś taśmach a to ujowo wygladało |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-06-17 00:00:29 Kiedyś się chwliłem zakupem radyjka Pioneer cd potem wzmacniacz Magnat tył dwa x 6/9 magnaty dobrze przekazują bas trójdrozne w tylnej części pasażera ( boki) basy śred 10 cm drzwi przód 13 cm dwódtożne pioneer i gwizdki boshmana sam tył pracuje na wzmacnaczy i jest kuper subofer nie potrzebny . Sory ale w tym roku sony puścilo modek z zamykaną klapką na cd sprzedawca mi zachwalał ale po odsłuchaniu kilku stwierdziłem że najwięcej barw bez regulacji na mój pioneer-ek + dodatkowe funkcje a niedawno założyłem antene ze wzmacniaczem i mam cyrki od tej pory muszę to dziadostwo wyżucić wynalazki czasem są dobre dobre radyjko wystarcza noi okablowanie najlepiej lutować z końcówkami
panoni |