Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2004-06-08 11:09:35 Cześć.
To znaczy, że jeśli resory robił jakiś pan Kaziu to mógł je tak poskładać, że między piórami tworzy się mała szczelina, a tak nie ma prawa być, i przy bujnięciu skrzypi lub stuka (zależy od wielkości szczeliny) . Tak myślę, ale może się mylę ![]() |
![]() Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | 2004-06-08 16:29:20
Jest DOKŁADNIE tak jak mówisz - są mniejsze i większe szczeliny, a pan Kaziu przy tych ludziach do specjalizowany profesjonalista. Ech alem się dał wkręcić... |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2004-06-08 17:05:50 No więc teraz mało pocieszająca wiadomość. Ponieważ pióra nie pracują całą powierzchnią - równo, to obawiam się, że żywot ich będzie nie za długi i to raczej tego dłuższego pióra, ale może... .
Myślę, że miejsca ocierające będą się szybciej zużywały, a to w przyszłości osłabi to miejsce ocierania i pióro do ..., ale może... ![]() |
![]() kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2004-06-08 17:27:03 Obawiam się że Danek ma rację ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | 2004-06-08 17:50:43
Oj Kao Kao ... ASO Wieś to wybawiciel z opresji w kwestii hamulców, a papudruny to ... no, powiedzmy - ASO Papudrun & spółka ![]() A wracając do tematu: *wa mać, chciałem zaoszczędzić, a i tak pojadę do tego drogiego (porządnego) warsztatu żeby mi sklepali te resory po ludzku, połączyli jak trza, obejmami złączyli i tyle, wydam kasę ale przynajmniej nie pęknie mi nic po drodze ![]() |