Moge przyjechać takim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wy na to :

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-06-07 00:23:49 ]
[ powód edycji: Cioby kazdy widział..... ]

No widzialem go na zywo Wszystko ok, tylko ta lotka moim zdaniem jest za wysoko... Zmienilbym ja Pozdro.

Tak bedzie łatwiej

No fura fajna, tylko tak jak mówi zoom, cos zrobilbym z ta lotka

Widuje to auto pod elektrykiem.
I zawsze mnie smieszy ta lotka - jakby napisali na W irtualnym T uningu - z tesco.. a tak autko fajne

Widzialem dzisiaj ta fure kilka razy w Stalowej. Fiesta fajna ale ta lotka to jakies nieporozumienie

Jak powyzej lotka a no i mi sie jesze ten wlot atrapa na masce nie podoba, fajnie moim zdaniem na gładko wszystko wygladało

ja tez widzialem dzisaj to autko w nisku...fajne autko...

A co WY do tej lotki sie przyczepili , moze ma jakies nieznane nam wlasnosci . Ogolnie moim zdaniem autko, jak autko, fajne, male, dosc trwale, do miasta .

P.S. Nie zwracac uwagi na moje komentarze . Dla mnie auto to Big Block, V8, mala moc, duza frajda, zadnych turbo smigiel, a jako audio bulgot osemki, wiec sami widzicie, jestem . ehh niech ta robota na wakacjach wypali...

Co jak co to mnie ta fotka się nie widzi , bynajmniej nie w tym aucie i nie w tym miejscu

Cytat:
2004-06-07 04:55:29, _Gallus_ pisze:
....P.S. Nie zwracac uwagi na moje komentarze . Dla mnie auto to Big Block, V8, mala moc, duza frajda, zadnych turbo smigiel, a jako audio bulgot osemki, wiec sami widzicie, jestem . ehh niech ta robota na wakacjach wypali...

A co tez wybierasz sie może do krainy V8 gdzie bulgot słychać wszędzie gdzie się ruszysz??

Nawet nie wiesz jakbym chcial... . Moglbym polozyc sie na ulicy i wysluchiwac widlastych patatajow . Moze za rok. W tym roku bardziej na polnoc, jesli oczywiscie wypali .