Zestaw Z-1/30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć,oto moje pytanko:czy można gdzieś jeszcze kupić taki zestaw tuningowy(z-1/30).Jeśli ktoś wie proszę o informację gdzie i za ile.Aha i czy to rzeczywiście daje tyle co piszą? bo nie bardzo mi się chce wierzyć że po takich tylko przeróbkach,maluszek pójdzie 100km/h na trójce
Bartek

mozesz zdradzic co sie kryje pod tym kryptonimem?bo moze ktos z nas cos wie ale nie wie ze tak sie to nazywa

czytałem o tym na stronce F&F

z-1/30

już go nie można kupić...

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-06-06 13:29:42 ]

Zestaw Z-1/30 zawiera następujące części:
-kompletną głowicę cylindrów
-wałek rozrządu
-łańcuch rozrządu
-koła łańcuchowe rozrządu ( małe i duże )
-dyszę paliwa
oraz zestaw uszczelek i pierścieni uszczelniających do wymiany przy montażu, a mianowicie uszczelkę pod głowice cylindrów, głowicę zaworów, pokrywę napędu rozrządu, uszczelkę kolektora wylotowego ( 2 sztuki ), pod nakrętkę pokrywy ( 2 sztuki ), osłony drążka popychacza ( 10 sztuk ), pierścień uszczelniający pokrywy filtra odśrodkowego oraz wału korbowego.

ale moze ktoś to jeszcze ma,a ile kosztowało?

gdyby jednak ktoś o tym usłyszał,to byłbym bardzo wdzieczny i zobowiazany gdyby mnie o tym powiadomiono. xot@o2.pl dzięki

Widzialem taki zestaw ale w niemczech i za niewiarygodne pieniadze
https://ssl.kundenserver.de/shop.fiat500126.de/indexa.htm

Planujesz 2mm poprawiasz kanały wałek 114 albo 385 dysze 120/190 i zapier... to znaczy szybko jeździsz.

Rok może dwa lata temu ( bardziej dwa bo miałem eleganta jeszcze) była jedna sztuka na magazynie w kielcach.
Cena 1000 lub 1200 zł chyba.
Normalnie poj...... cena do mocy.

Cytat:
bo nie bardzo mi się chce wierzyć że po takich tylko przeróbkach,maluszek pójdzie 100km/h na trójce

30KM maluszek "srednio-obrotowy" tyle pojdzie na III biegu... a wysokoobrotowce to 110kmph robia na III - BOSKI dzwiek...
jak pikujacy samolot z silnikiem tlokowym...