MotoNews.pl
8 Po spociku klubowym:) (51897/230)

Po spociku klubowym:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc ja powiem tak.Bawiłem się wyśmienicie wręcz zajebiście.Osób nie było dużo i tak było z założenia więc jak ktoś mówi,że było za mało ludzi to sie myli.Było w sam i byli Ci co trzeba, bawiłem się z nimi świetnie i dzięki Wam za to.KJS oczywiście zajebista sprawa, druga to strzelanko(mała odmiana) świetne, kiełbaski no i parada.Wszystko extra.
Oczywiście podziękowania dla Prezesa i wszystkich,którzy sie przyczynili aby imprezka się odbyła.
Dzienks for all KTSW SQUAD
KTSW rOx
Jest jedna rzecz dla której warto żyć, drifting i nie zmienia się nic haha to oczywiście co ja robiłem z driftingiem nie ma nic wspólnego
A i wieczorkiem zapodam jeszcze fotki , ktore postaram sie jako tako poukładać

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-06-06 18:35:44 ]

Niema co bylo swietnie, ubawilem sie jak nigdy.
Tak jak mowi rybaiii byli tylko ci ktorzy sie umia bawic.
Szczegulne podizekowania dla prezesa jak by nie on...
Tak sie bawi... Tak sie bawi... KTSWuuuuu...

Pozdrowka dla wszystkich .

GIT

racja genialnie było dizeki panowie za to ze mnie ugosciliscie
hołd wam składam
jestescie genialni parada modzio ,ryba kurde ładnie sie zbiera towja sierrka sq8xj twój maluch tez niezle
gratulacje za przygotowanie Pingu,minio,vili wielkie dla was panowie

Czekam na fotki, dobrze ze nie bylo duzo ludzi, bo tak mialo byc. Szkoda ze ja nie moglem przyjechac, ale bedzie nastepna okazja.
Co do podziekowan to przede wszystkim dla Kornela, bo bez niego i jego pertraktacji nie mielibyscie sie gdzie bawic . Pozdrawiam i Zoom mam nadzieje ze jakis filmik sie wykluje .

Bylo spoko nic dodac nic ujac, tylko szkoda ze nie moglem wziasc udzial w zadnej z konkurencji gdzy autko mam u blacharza bylem ale szwagra taka niebieska fiesta ale bylo spoko mam nadzieje ze bedzie wiecej takich imprezek

Bylo jak zawsze ... czyli zajebiscie
Podoba mi sie jak sa tylko osoby ktore sie tym interesuja, a nie
sped gapiow. KJS naprawde wypadl bardzo fajnie, az zalowalem
ze nie wystartowalem (choc ktos powiedzial jak sie niema czym
to po co sie gasic - pzdr dla niego, tak przy okazji)
Przeciaganie vana tez bardzo fajna konkurencja, mam nadzieje ze taki zlocik bedzie powtorzony na wakacjach.

Ryba, bardzo fajnie popatrzec na Twoja Sierre i Ciebie w akcji

Pozdro dla Wszystkich

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-06-06 22:07:29 ]

ten kto powie że zlot był nieudany będzie największym laikiem zlotu Ja tym bardziej jestem podójnie happy ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem auta zlotu - dzięki tym wszystkim którzy na mnie głosowali i tym co nie głosowali zresztą też!!! Cieszę się że klub idzie z postępem - tak trzymać. Pozdrawiam cały sQad. Do zobaczenia na następnym spotku. A i chyba pomyślę nad jakimś SWAP-em

Jak dla mnie tez bylo zajebiscie Super organizacja i fanja zabawa ;D Fajna ekipa z ktora mozna duzo, czego dowodem bylo dzisiejsze spotkanko Pozdro dla wszystkich ktorzy byli

Btw. Jak zwykle postaram sie skleic cos ciekawego Czy ktos nagrywal na kamerce spocik i chcialby sie podzielic materialem? Im wiecej tym ciekawszy bedzie Klip. Jak nie to wykorzystam swoje skromne zasoby

Więc : Było ekstra.
Dziewczynie tez sie podobało.
Zaskoczył mnei wynik na kjsie - jak na tak obładowane auto po prostu smiesznie niski hehe.
Gdybym chociaz miałcos w aucie zrobione ale nic .......

No mi sie nie podobało, ale to moje zdanie to nie ten klimat co kiedys był a szkoda

ja bylem bardzo krotko bo jeszcze do mnie familia na chatke z daleka przyjechala, ale jak dla mnie bylo spoczko 100% pozytyw, malo ludzi ale i tak bylo naprawde spoczko i atmosferka super, thx organizatorom i Prezesowi
pozdro

Cytat:
2004-06-07 00:16:09, Nomosl pisze:
No mi sie nie podobało, ale to moje zdanie to nie ten klimat co kiedys był a szkoda

Po części Cie rozumiem, ale się nie zgodze Dzisiaj była tak zwana nowa część klubu która nie zna starszych klimatów, chociażby sprzed roku, bo ze starych to byli : Prezes,Czuczu, Rafauu, Ty , Ja ,Guzol na chwileczke i Kazik.Przepraszam jesli kogos pominąłem
Ale nie mogę powiedzieć,że szkoda,wręcz przeciwnie.Bawiłem się świetnie.
Do wgladu zdjec zapraszam na moja stronkehttp://rybal.interblock.pl
na galerie z 06.06.2004.Póki co to jest tylko tyle, co z mojego aparatu.Jeśli ktoś ma więcej proszę o kontakt, zwłaszcza filmiki z kręcenia
Pozdro for all

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-06-07 00:50:55 ]

No fotki niezle, fajnie ze sie to odbylo w takiej malej grupce. Moze ktos na stronce podac wyniki wszystkich dyscyplin wlacznie z przeciaganiem ? Dzieki z gory.

A tu jedna ciekawa foteczka .

Moim zdaniem zlot byl swietny Oczywiscie ekipa KTSW po raz kolejny pokazala jak mozna sie bawic i chwala Wam za to ! Zoom czekamy na klip'a Pozdr. dla wszystkich klubowiczow

Cytat:
Do wgladu zdjec zapraszam na moja stronkehttp://rybal.interblock.pl

Swietne fotki

Cytat:
A tu jedna ciekawa foteczka...

hehe pieknie wychwycone

Cytat:
2004-06-07 01:53:46, _Gallus_ pisze:
Moze ktos na stronce podac wyniki wszystkich dyscyplin wlacznie z przeciaganiem ?

I - Czuczu Team (niepamieam skladu) najlepszy czaas 8.0 sek
II - Geoo Leszek Siwy marreq najlepszy czas 8.3 sek
III - Pingu Team
IV - Druzyna spoza klubu Pawel, Slawek, Robert, i ktos 8,6 sek

pisalem to z glowy wiec niewiem czy dobrze

Cytat:
I - Czuczu Team (niepamieam skladu) najlepszy czaas 8.0 sek
II - Geoo Leszek Siwy marreq najlepszy czas 8.3 sek
III - Pingu Team
IV - Druzyna spoza klubu Pawel, Slawek, Robert, i ktos 8,6 sek

pisalem to z glowy wiec niewiem czy dobrze

To juz Ci moge powiedziec ze zle

a wiec impreza była udana w 1000% było coll jeszce nigdy tak dobrze isę nie bawiłem jak w tym roku zresztą widze po postach że wszyscy prawie sie spoko bawili iTak ma byś !!!!!!!!!!!!!!!!

takie imprezki powinny być cora cześciej organizowane i z tym sie chyba wszyscy zgodzą!!!!!!!!!!!! .pozaty parada po stalówce tez była udana !!!!!!!!!!!

niewiem jak wy ale dla mnie było warto poświecić troszke bierznika z oponek to czysta przyjemnośc moze nie miałem najleprzego czasu w kjs ale zato w jakim stylu to zrobiłem hehe