Robak staje sie sławny :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

była to sobota , razem z mefem spedzalismy kolejny dzien przy speedolu ( co robimy na razie wiedzą nieliczni ) i akurat mef rozkładał stare gazety jak tu nagle na jego twarzy zobaczyłęm wielkie zdziwko - mef znalazł w Dzienniku Polskim z dnia 17-tego maja reportaż z targów i zdjęcie naszego " reprezentanta " t.j. gugiego w trakcie pięknego jarania gum z pięknym naszym robaczkiem na szybie - no więc teraz to wszyscy muszą mieć respect dla naszego robala , ja właśnie w tym tygodniu bede robił naklejki na tylną szybę więc zrobię przy okazji ich parę więcej .
Mef ma ten egzemparz dziennika więc trzeba go zeskanować i na stronie zrobić jakąś " gablotkę "

"robak staje sie sławny" to fakt, wystrczy zobaczyć *** TO ***

ciekawe czy na Wt stronce mają prawo do publikacji ??? komentarze do zdjęć - co wyście q******* palili .
a co do tajnych robót nimnula to wiem co nieco ( ma się dojścia !!!) ale ani mru mru ..... niech właściciel sam ogłosi nowiny

kolega/żanka crack to specjalnie założył konto żeby zaistnieć z informacją o fotkach micry w tym dziwnym miejscu. ? ciekawe, bardzo ciekawe................. wnioskuję żeby poinformować właściciela strony co by usunął te głupie komentarze....

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-06-07 13:29:28 ]

AAWOL - zapomniałem że Ty masz znajomości z " z moim parkiem serwisowym " więc faktycznie wiesz co robię

Zeby ten z wt wiedzial co pisze i co sie znajduje pod maska moze gadalby inaczej.
Chcialbym zobaczyc czym on jezdzi.
PORAZKA na maxa.

nimnul - twój park serwisowy przeżył niejedną wizytę moją i Marka profesjonalny garage

a co do WT to myślę że zarząd klubu powinien wystosować pisemko do łebka i ukazać mu konsekwencje umieszczania fotek bez zgody właściciela ( prawne i nietylko) poza tym jak sądze niektórzy ,mają możliwości zasypania stronki WT gnojem więc .......

coś tam im napisałem burczkom!!!!

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-06-07 15:19:57 ]

co można zrobić temu cwaniaczkowi z WT pisałem do niego z pytaniem kto upoważnił go do publikowania i komentowania nie swoich aut ale jakoś pewny siebie odpisał że mogę mu skoczyć.....
chętnie mu skoczę na klatę tylko jak go znaleść ?????

ale ciec mnie wkurzyl.ciekawe czym oni tam jezdrza ze takie opisy daja aut.

pozatym niema sie czym przejmowac bo gugi robil auto dla siebie a nie dla nich a wedlug nas auto jest zajebiste i tak zostanie

Co do stronki to mnie smieszy Niema sie co przejmowac przewaznie jak ktos jest anonimowy i niemozna nic mu zrobic (przykładowo obic mordy ) to cwaniaczy i szydzi z tego co dla niego jest mało "atrakcyjne" Niepowiem niektore bolidy naprawde sa przegiete ale wszystko to jest rzecz gustu własciciela Jezdzi tym co mu sie podoba i co lubi widze ze panowie z WT chwala tylko przerobki znanych firm w ktore trzeba zainwestoawac naprade sporo kasy no coz moze ich na to stac natomiast jezeli innych nie to ludzie chcac wyroznic swoje autko z tłumu podobnych robia rozne rzeczy czasem trafione a czasem nie Co do samochodu Gugiego jest na tyle fajnie przerobiony ze mi sie podoba zreszta gugi zrobił z autkiem co chciał i powinien tych gosci olac ciepłym moczem i tyle Natomiast niespodobało mi sie tam tylko jedno ze z gugi desing (chyba tak to brzmiało) zrobili co innego...troszke przegieli obrazajac go w ten sposob

ale mozna to zakonczyc w jeden sposob:

JEBIE MNIE OPINIA PROSTAKOW

Dlatego podchodze do takich spraw olewkowo

pozdrawiam

dobrze gada

DAC MU MÓDKI!!!

Wt to strona ludzi którzy zazdroszczą innym ich samochodzików bo sami jeżdżą rowerami.
Ich komentarze sa po proste jak oni sami.
OLAĆ TO!!!!

mimo wszystko szkoda że nie można nic zrobić - zablokować stronkę, zachać serwer, lub zwyczajnie skuć dziubki cwaniaczkom!!!

Speedol - First Kamikadze Rally Car

Jesteś w błędzie pisząc te słowa ponieważ pierwszym samochodem kamikadze skład był FIAT UNO i POLDEK CARO+

..::WARBI:.:RALLY:.:ACTION::..

No co Ty mayday ja piszę o prawdziwym KAMIKADZE RALLY CAR

nie no nie bierzcie sobie tego do serca bo mnie jeszcze skamienujecie za to że obrażam wasze una i poldki

Speedol tesh chyba oberwaB na wiejskim tuningu a oto komentarz
"Rurka wydechu o srednicy 120mm, zapewne pozwala zapomniec wlascicielowi o jego drugiej, mniejszej, rurce Wlepa na szybie tez klasa " Ci którzy cha zobaczyc to na waBsne oczy to Nowy WT W galerii trzeba poszuka nie dodaje tego ze zBosciwosi tlyko dla informacji

dayton jakies aluzje co do ludzi jezdrzacych na rowerkach?? hehehehe

Nimnul pamietasz jak my pare dni temu mowili-dobrze ze tam speedola niema a tu prosze i on sie znalazl

No tak mayday ma racje pierwsze było Uno i moja bestia Fakt faktem ani jedno ani drugie juz niejest w naszym posiadaniu ale to były pionierskie autka

Nie mogę znaleźć Speedola na tym WT , a w sumie to może i dobrze choć , pewnie wielce bym się tym nie przejoł a już napewno nie tekstem o mojej rurce

no dobra znalazłem http://wiejskituning.chatcity.pl/

jakaś nowa strona ( podróba ) i jak zwykle pomijam że gość zarówno na fajne fury jak i na chuj.... najeżdza jednakowo co oznacza najprawdopodobniej że na codzień buja się MPK i strasznie go nerwy noszą gdy widzi kogoś w fajnej furze - nie mówie że moja jest fajna ale to ja nią jeżdzę i w sumie nie mam nawet zamiaru do gościa klepać o to by przynajmniej rejstrację usuwał bo to nie ma sensu !!

teksty pod zdjęciami na poziomie gimnazjalisty z błędami ale coż nie czepiajmy bądzmy wyrozumiali dla "ownerów" ja to się u nich przyjeło

hehe poczytajcie sobie o pewnym golfie 170KM buahahahaha
ale sie usmialem. http://www.wiejskituning.chatcity.pl/galeria6/digi/golf1.htm[addsig]