Polonez Cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.

Zapewne juz slyszeliscie o tym rodzynku.Dzisiaj chciałbym zaprezentowac wam zdjęcia Końcowe.Zapraszam do Oglądania
Polonez Cabrio

wziuut tez bedzie kiedys tak wygladał...

Cytat:
2004-06-07 12:37:16, SPAjK pisze:
wziuut tez bedzie kiedys tak wygladał...

Hmmmm a ja sądziłem że jeśli już to zrobić z wziuuta Fiata Cabrio a nie PN'a

a jak dokladnie jest z przepisami? bo ja slyszalem ze nie mozna od kilku lat zmieniac samochodu np. na cabriolet czy pickup? jak jest z rejestracja takiego cuda?

a poldek bardzo ladnie sie prezentuje...

Wybaczcie chlopcy ale co a nim talkiego rewelacyjnego?? Ja juz wole klasyki, coupety czy inne prototypy ten mi wyjatkowo nie podchodzi.

Jeszcze te malunki na bokach... bez sensu...

[ wiadomość edytowana przez: Venus dnia 2004-06-07 12:54:27 ]

... z tego co widze to ten Polonez chyba nie do konca jezdzi i te zdjecia sa robione tak jakby ktos chcial cos ukryc. Pomysl godny pogratulowania.

tylko dupa tego poldka mi cos nie podchodzi, ten bagaznik

Wygląda nieźle, może przydałby mu się wprawdzie jeszcze jakiś pałąk przeciwkapotażowy, a poza tym od czego ma trzeci zbiorniczek na płyn hamulcowy?

No nie czytales na hydrauliczny reczny.....

Cytat:
2004-06-07 12:54:22, anmimo pisze:
... z tego co widze to ten Polonez chyba nie do konca jezdzi i te zdjecia sa robione tak jakby ktos chcial cos ukryc. Pomysl godny pogratulowania.

Nikt nic niechce ukrywać, zdjęcia faktycznie nie sa dobrej jakości ale to wina zdjęc a później skanera.Takie dostałem wiec wrzuciłem Na żywo prezentuje się Lepiej z tego co wiem,gdyż osobiście nieoglądałem.

Jeśli chodzi o przepisy,a także wasze pytania zapraszam na nasze Forum FCT i tam możecie zadawać pytania odnośnie tego "cuda"

Pozdrawiam

Moim zdaniem :
- pomysł ok.
- wykonanie ok.

Nie podoba mi się :
- naklejki ala "wieś tuning"
- krypto reklama Fso Car Tuning.

ale badziewie..... "pikny tjuning "

ciekawe kiedy się złoży , ja obstawiam że złamie się przy zamkach drzwi (lub ewentualanie przy zawiasach drzwi - ale raczej przy zamkach )

ale tak to jest jak się biora za to tjuningowcy - aż szkoda pisać , porażka totalna

a i jeszcze jedno, cabrio "robione" jest z coupe, czyli ma dłuuuugie drzwi, a tu co - tylne zaspawane , przednie zostawione

taka fura

To czy sie złoży czy nei to pokaże czas. Ale jeśli ktoś włożył w to tyle pracy i czasu to raczej nei odwałił kaszany typu ciachnięcie dachu - jak w skarpecie.
Dla mne polonezik konkret.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2004-06-07 13:54:59, OLO pisze:

Dla mne polonezik konkret.

sama idea poloneza cabrio - OK, ale niestety to wszystko

a co ci sie w nim nie podoba? Krytykować każdy potrafi.
BTW nie wiem co by z ciebie zostało jakbyć w jakimś coupe dach obciął

-----------------

Sorry ale dla mnie porażka

Cytat:
2004-06-07 14:06:04, OLO pisze:

Wykończenie tyłu, naklejki i ogólnie sprawia przykre wrażenie ...
Gdyby to był zadbany Borek to by mi się bardziej podobał

Cytat:
2004-06-07 14:06:04, OLO pisze:
BTW nie wiem co by z ciebie zostało jakbyć w jakimś coupe dach obciął

adamus by go odpowiednio uczesał

Panowie ja zadam proste pytanie - kto wam to zarejestruje , jako ciekawostka pod blokiem to może jest fajny ale z jazdy nim nici

po drugie - proponuję przeszukac stronę Wiejski Tuning bo pewnie na dniach się na niej pojawi to zjawisko

po trzecie - Frycek, jezeli zadałeś temat na naszym forum to liczę że odpowiedzi będą ukazywać tutaj w tym temacie - nie odsyłaj do własnego forum bo nikt nie będzie sie specjalnie tam rejestrował aby pogadac o Cabrio

no dobra - naklejki też mi sie nie podobają. Ale tył wygląda jak w prototypie sedana. Zresztą - cabrio ma zupełnie inne proporcje i sylwetka wygląda obco.

-----------------