Co robicie na codzien?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Temat zaczerpniety z innego forum, ale moim zdaniem bardzo ciekawy. Tematem jest czym sie zajmujecie , jaka praca, jakie studia, czy ogolnie co porabiacie. Wydaja sie zbedne takie informacje, a czasami mamy problem, nie wiemy czegos, a zawsze mozna sie poradzic kogos, kto sie tym zajmuje, uczy w tym kierunku. Czesto chcemy cos zdobyc, zalatwic, a nawet nie wiemy ze osoba w klubie jest to w stanie zrobic dla nas.

Ja obecnie koncze I-wszy rok na wydziale elektroniki Wojskowej Akademii Technicznej. Jesli ktos ma jakies problemy z czyms "pod napieciem" to w miare skromnych mozliwosci sluze pomoca. To sie tez odnosi wobec jakis sprawozdan, laborek, schematow itp. , ktore niektorym moga sie przydac. Jesli potrzebujecie jakis technicznych ksiazek, ktorych nie ma mozliwosci wypozyczenia czy zakupu w stalowej to napewno znajdzie sie w bibliotece mojej uczelni i za pare wafelkow moge wypozyczyc.

P.S. Ostatnio z powodu sesji zadko, ale normalnie dosc czesto jezdze na Wolumen czy inne gieldy elektroniczne, komputerowe, takze jesli ktos potrzebuje czegos z tego zakresu, jakiegos radia, ukladow itp to sluze pomoca, ale wiadomo ... za wafelka .

Pozdrawiam i wpisujcie sie smialo, pomagajmy sobie ;D.

... no to moze i ja sie wpisze! :] , aktualnie jestem bezrobotno naukowo niezrzeszony , po maturze przed studiami ;] jesli ktos ma problemy z historia ,historia rosji ,wosem , badz phpNuke,Xoopsem, czy grafika komputerowa , sluze w miare niewielkich mozliwosci pomoca

Gallus kupie 4ry
Kupie kondensatory 4700 - 10 000 mikro faradów 145-150 volt

Do 40 -50 zł sztuka

Ucze sie w elektryku- RCEZ NISKO - profil telekomunikacja.
W sumie to ucze sie to za duzo powiedziane - bardziej pasuje odpoczywam sobie.
A zajmuje sie ksiegowoscią na codzień - z czegos trzeba miec na auto.

jestem stolazem jak by jakas puleczka sie polamala to moge ja skrecic
to jest post bez sesu

ja na codzien sie obijam i nic nie rboie ale teraz zaczne wymieniac sworzen, drazek i klocki

Codzien pije , opier...lam sie itp. od czasu do czasu studiuje na AGH w sensie,że symuluje. Studiuje na wydziale IMiR - Inżynieria Mechanicza i Robotyka ale tak na serio ten skrót to jets od Ileż Można Inżyniera Robić A teraz to pewnie będę pracował i zbierał na skyline'a , pierwszego na podkarpaciu a jak , marzenia nie kosztują pozdro 600

A ja na tygodniu studiuje w Krakowie Informatyke... A w wolnych chwilach uwielbiam grzebac przy "ryśku" (ritmo), Im wiecej grzebie tym gorzej jezdzi

doprowadzam Transita do stanu użyteczności ..nowy lakierek nowe blaszki coniektóre...poprzednie zjadła rdza i może dojdzie do tego jakiś aerograf jak mi się będzie chciało i będę miał czas....a miedzy czasie sesja ...no właśnie...może zdam...a między czasie czekam na wyścigi

spoko temat mozna sie w mordke poznac ale do rzeczy na codzien pracuje w hurtowni kwiatow, a na weekandach chodze na wstrzasy i błyski BUUUHEHEHEEE........

hej gallus jak juz takie uslugi swiadczysz no to moze nzjadziesz cos i dla mnie..potrzebuje wzmacniacz najlepiej alpine tak ok zeby mial 500-600 wat a w RDS`ach zeby mial z 200 i wiecej...no i przystepna cena wchodiz w gre..pozro

Cytat:
2004-06-14 02:36:49, Linku pisze:
hej gallus jak juz takie uslugi swiadczysz no to moze nzjadziesz cos i dla mnie..potrzebuje wzmacniacz najlepiej alpine tak ok zeby mial 500-600 wat a w RDS`ach zeby mial z 200 i wiecej...no i przystepna cena wchodiz w gre..pozro

Bede na wolumenie w niedziele z rana, ale nic nie obiecuje, zalezy od "hurtownikow" . Daj znac na priv jaka cena Cie interesuje.

Pracuję

Robie to co czuczu ale juz codziennie a jak mam czas to robie cos przy autkach - aktualnie ucze sie lakierować.

Aktualnie koncze drugi rok na Politechnice Krakowskiej, wydzial Mechaniczny,kierunek Mechanika i Budowa Maszyn...planuje specjalnosc silniki samochodowe.

Ucze się .... w podstawówce

Wlasnie sie dowiedzialem ze SKONCZYLEM ZSZ hehe (wczoraj widzialem swiadectwo ) wiec moze jakies technikum zaoczne oczywiscie heh POZDRO

nio ja tak jak czuczu Ucze sie w elektryku-RCEZ NISKO-technik elektryk
W sumie to ucze sie to za duzo powiedziane - bardziej pasuje odpoczywam sobie.
wegetacja tam sie nic nie robi i to jest najlepsze

nio nie tylko Geoo i czuczu sie uczą w Elektryku w Nisku bo ja tez ale juz nie dlugo bo zostal tylko rok