Klip ze spotu KTSW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Przedstawiam klipa ze spotu KTSW na LOKu Klip zajmuje 26MB. Milego ogladania i ssanka Mam nadzieje ze sie bedzie podobal. Licze rowniez na komentarze... Ten no... bateria mi padla a co sie bede tlumaczyl Pozdrawiam

>> KLIP <<

Tu jest mirror drugi Jakby ktorys nie chodzil...
Klip 2 mirror

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-06-09 21:46:28 ]

Jedyne co mozna napisać to mistrzostwo świata.ZooM zrobił to jak zwykle najlepiej jak potrafił
Hip hip hurra hip hip hurra i okrzyki dla naszego montera.
Chwała dla Ciebie

Nie moge sciagnac
A monter jak dostaniesz wiecej materialow mozesz zawsze polepszyc filmik

Czoloweczka fajna, muzyka mniej, a pozniej mi sie cos wali i film sie urywa... (wogole to otwiera mi go tylko VirtualDub...osohozii? )

Jak na zooma przystało zaj...........
HEHe i nawet mój maluszek jest - BIG LOL.

ZOOM --- RESPECT

Jak zwykle mistrzostwo swiata

Dobra mysl z real odglosami w tle, tylko szkoda ze parady zabraklo.

Film jak najbardziej spoko ,swietny montaz,noi odpowiednio dobrana muzyka Pozdro

Cytat:
2004-06-09 23:07:22, Piotrek83 pisze:
Czoloweczka fajna, muzyka mniej, a pozniej mi sie cos wali i film sie urywa... (wogole to otwiera mi go tylko VirtualDub...osohozii? )

W sumie to nie wiem czemu tak masz... Jest kompresowany w Divx 5.1...
Parady i kilka przejazdow furek nie ma bo kamerka siadla za co przepraszam bo sie staralem jak moglem a tu zonk. Pozdrawiam.

A za co Ty przepraszasz Nie dość,że coś robisz w czynie społecznym to jeszcze przepraszasz Brocha tego co mu nie działa No ale trzeba dbać o kulturalny wizerunek klubu

no mi sie nie sciaga niewiem czewgo

Właśnie ściągnąłem, obejrzałem i stwierdzam że film jest naprawdę zajebisty.

Mi obydwa linki chodza... Ale dlatego wrzucil ryba u siebie i ja zeby byly 2 linki Wiec jak jakis nie dziala to prubujcie drugi link.
>> KLIP <<

>> KLIP <<

Wlasnie ogladnalem. fajny ale licze ze jak dostaniesz wiecej materialow to je dolozysz

Cytat:
2004-06-10 01:43:35, zoom pisze:
Cytat:
2004-06-09 23:07:22, Piotrek83 pisze:

W sumie to nie wiem czemu tak masz... Jest kompresowany w Divx 5.1...

A ja juz wiem...cos sie nie tak sciagnelo bo GetRight'em darlem z 2 zrodel i chyba mu sie cos popieprzylo, juz dziala. Moj blad...

Klip ładnie zrobiony, fajna muzyczka [co to bylo?], ciekawe ujecia Aaa czemu nie daliscie nic z przejazdu po miescie? Akurat z kumplem wracałem i widziałem Was, fajnie to wyglądalo

Cytat:
2004-06-10 12:29:04, BartZ pisze:
Klip ładnie zrobiony, fajna muzyczka [co to bylo?]...

Groove Coverage - Runaway

Cytat:
Aaa czemu nie daliscie nic z przejazdu po miescie? Akurat z kumplem wracałem i widziałem Was, fajnie to wyglądalo

Padła bateria

ja jeszcze nie ogladałem ale moze oglądne .chciał bym bardzo jak moge dostac ten klipek???pozdro

Zoom kolejny raz spisales sie Pozdr.

przydala by sie kamera cyfrowa albo chociazby "aLL in wonder Pro"

Klip jak zawsze bardzo udany, szkoda że bateria padła i zabrakło parady po mieście, ale jak zawsze dla Zooma wielkie uznanie

Cytat:
jak moge dostac ten klipek???

możesz go np ściągnąć, tak jak zrobili to wszyscy