KIEDY ODBĘDZIE SIĘ NASTĘPNY ZLOT KTSW !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze ktos wie kiedy będzie nastepny zlot KTSW ??????????.przeciez można go zrobić jeszce w czerwcu i to nie jeden zawsze skałdki na ten szczery cel sie znajdą przynajmniej mam taka nadzieje .Tak że zachecam wszystkich do przemyśleń na ten temat szczególnie prezesz KTSW!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-06-10 12:55:36 ]

Heh, jeszcze kurz na LOKu nie opadł po ostatnich driftach a Ty juz chcesz nastepny ? Fakt ze ja moglbym zyc takimi imprezkami non stop ale jak cos jest czesto to robi sie rzecza banalna i zwyczajna Lepiej jest jakis czas poczekac na cos zajebistego

Nikt nie wie,bo takie cos nie jest przewidywane w najbliższym czasie (chyba sie prezes nie obrazi,że napisałem za niego ) a już napewno nie na czerwiec.I bez obrazy ale powstrzymaj sie troche o zakładania co rusz jakiegoś nowego tematu i klepania postów o tym samym. Co za dużo to nie zdrowo i postów i tematów i zlotów POZDRO

oki nie ma sprawy juznie bede poczekamy zobaczymy moze cos wyniknie w sprawie nastepnego zlotu pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wrzesien na Centrum!!!
Zlot ogólnopolski hehe.....

ten to najpredzej będzie czuczu heeh

Ja sie na razie nie wypowiem
Dajcie odsapnac po ostatnim

ja TAM dalej mam POWERA!!!!!!!!!!!!!!! .no ale sobie poczekam aż odsapniecie wszyscy pozdro dla całego KTSW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!