A jakby kupić uaza......?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w sumie to nie głupi pomysł kupić uaza albo gas gas? jakiegoś starego terenowiaka np A.M.W fajnie by było smigac po bieszczadach.........,beskidzie .....

Hmmm, od tego to raczej jest Niwa Off road, a nie LKP - bo my tu nie mamy(ja kna razie 4x4) a w terenie, no hmm jezdzimy, ale to nie to samo.

-kolejny dobry dzien dla naukowca

no no pomysł godny uwagi łada 2107 wrc
piekna łada 250km naped 4x4 itd....
jogi babu bravo jasiu

Cytat:
2004-06-13 00:21:11, arsen pisze:
no no pomysł godny uwagi łada 2107 wrc
piekna łada 250km naped 4x4 itd....
jogi babu bravo jasiu

O co tu chodzi????

w krakowie pewien gość miał kiedys poloneza na podwoziu uaza silnik z mercedesa i to własnie było cos takiego polonez wysokie zawieszenie napęd 4x4.
gdyby przerobic tak łade to było by niezłe piękna linia nadwozia oraz wspaniałe właściwosci jezdne w sam raz dla tych którzy mają zapędy off-road (bo z tego co widziałem w galerii to już ktoś próbował swoich sił samarą w terenie)

hehe, mówisz o mnie? i o Remiku. TAkie tam tereny że na obniżonym zawiasie pojechaliśmy

może i wy już nie pamiętam ale mając takie wysokie zawieszenie to byscie dalej dojechali

A kolega cosworth - jak widac na zalaczonym obrazku - obeznany w temacie

...uaz to piekna rzecz... kilka lat "zwiedzałem" nim lasy Szkl. Por.
Jest rewelacyjny. Katy najazdu itd. , moc, wysokość. Po prostu super. Szkoda że nie ma centralnego mechanizmu roznicowego i blokady dyfra.
...moj UAZ sluzy teraz jako przede wszystkim pług zimą.... (urząd miasta pamieta o mojej ulicy tylko jak trzeba podatek zaplacic...) czasem przewiezie sie nim jakies kamole do ogrodka, czy drzewo. gólnie to na ulice nie wyjezdzam bo nie ma OC, rejestracji... Chetnie bym go zrobił ale brak funduszy... do zrobienie są: sprzęgło, uszczelnienie silinika, i kompletna blacharka, no i troche zawieszenie przodu...
...jesli chodzi o mozliwości pociągowe i "leśno-offroadowe" to rewelacja

Cosworth3 - ten gosc, to byl moj kuzyn

Widzialem tego poloneza - niezly-